Speciale zomer actie: Mystery Au Pair in Europa

Houd jij van kinderen, ben jij flexibel, zin in een ervaring om nooit te vergeten en heb jij deze zomer tijd? Ga dan aan de slag als Au Pair. Speciaal voor de late beslissers hebben we een leuke zomer actie; 'Mystery Au Pair in Europa'. Voor een voordelige prijs ga jij deze zomer als Au Pair aan de slag in één van onze Europese bestemmingen. Lees snel meer.

Tot € 1200,- korting op jouw vrijwilligerswerkreis met Wereldsupporter

Travel Active is aangesloten bij het World Supporter Fund. Het World Supporter Fund is een inititaief van JoHo en wordt mede mogelijk gemaakt door Ministerie van Buitenlandse Zaken. Via het World Supporter Fund kun jij als vrijwilliger van Travel Active een subsidie (de 'Millenniumdoen toelage') tot € 1200,- krijgen. Je kunt deze toelage verdienen na afloop van je vrijwilligerswerk in het buitenland door betrokken te blijven. Lees verder >>

ISIC en IYTC kortingskaarten

De International Student Identity Card is een wereldwijd geaccepteerde ID- kaart. Met deze kaart heb je namelijk recht op 32.000 kortingen in 106 landen! Zo krijg je onder andere korting op toegangsprijzen van musea, buspassen, horecagelegenheden en nog veel meer! Mocht je geen full-time student zijn, maar ben je wel jonger dan 26 jaar, dan kun je gebruik maken van de International Youth Travel Card. Hiermee heb je recht op soortgelijke kortingen. Kijk hier voor meer informatie over deze kortingskaarten.