Openingsactie nieuwe talenschool Londen: tot 25% korting

Sinds oktober kun jij een Engelse taalcursus volgen op onze nieuwe talenschool in Londen Centrum. Profiteer nu van onze openingsactie en scoor tot 25% korting op jouw gewenste taalcursus.
Naar de openingsactie

Speciale najaarsaanbieding: talencursus in Bournemouth al vanaf € 360,-

Profiteer nu van onze najaarsaanbieding! Volg een Engelse talencursus al vanaf € 360,- in het bruisende Bournemouth. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!
Meer informatie over de najaarsaanbieding Bournemouth

Taalreis Buenos Aires: Boek nu en ontvang gratis Tangolessen

Leer de Spaanse taal en maak op een unieke manier kennis met de Argentijnse cultuur. In Buenos Aires staat de lente voor de deur en daarom hebben wij een leuke aanbieding op onze talenschool. Boek voor 15 november een Spaanse taalcursus in Buenos Aires en ontvang van ons gratis tangolessen
Naar de aanbieding

Au Pair Ierland: Boek nu en ontvang een reisvoucher twv € 50,-!

Interesse in Au Pair Ierland? Onze partnerorganisatie in Ierland is op zoek naar Nederlandse Au Pairs die dit jaar kunnen starten. Voor iedere Au Pair die dit jaar naar Ierland vertrekt, ligt er een reisvoucher twv € 50,- klaar. Lees hier voor meer over deze actie.

Tot € 1200,- korting op jouw vrijwilligerswerkreis met Wereldsupporter

Travel Active is aangesloten bij het World Supporter Fund. Het World Supporter Fund is een inititaief van JoHo en wordt mede mogelijk gemaakt door Ministerie van Buitenlandse Zaken. Via het World Supporter Fund kun jij als vrijwilliger van Travel Active een subsidie (de 'Millenniumdoen toelage') tot € 1200,- krijgen. Je kunt deze toelage verdienen na afloop van je vrijwilligerswerk in het buitenland door betrokken te blijven. Lees verder >>

ISIC en IYTC kortingskaarten

De International Student Identity Card is een wereldwijd geaccepteerde ID- kaart. Met deze kaart heb je namelijk recht op 32.000 kortingen in 106 landen! Zo krijg je onder andere korting op toegangsprijzen van musea, buspassen, horecagelegenheden en nog veel meer! Mocht je geen full-time student zijn, maar ben je wel jonger dan 26 jaar, dan kun je gebruik maken van de International Youth Travel Card. Hiermee heb je recht op soortgelijke kortingen. Kijk hier voor meer informatie over deze kortingskaarten.