Hoeveel (internationale) levenservaring biedt uw school?

Geachte decaan,

Al 25 jaar is Travel Active actief op het gebied van culturele uitwisseling. Niet voor niets zijn wij de grootste uitwisselingsorganisatie van Nederland. Ons doel: zo veel mogelijk jongeren een buitenlandervaring bieden via kwalitatieve uitwisselingsprogramma’s.

Een tussenjaar: bagage voor het leven

Een tussenjaar in het buitenland is een waardevolle vermelding op je cv. Het zorgt voor levensbagage waar uw leerlingen hun leven lang van profiteren. Gezegd wordt dat jongeren die aan een buitenlandervaring tot wel drie jaar ontwikkelingsvoorsprong nemen op hun leeftijdsgenoten. Daarom biedt Travel Active uw leerlingen alle mogelijkheden om hun tussenjaar in het buitenland ten volle te benutten. Of ze nu kiezen voor een jaar High School, een Au Pair ervaring, Vrijwilligerswerk, Werken en Reizen of een Taalreis, elk programma van Travel Active wordt tot in de puntjes voorbereid en begeleid.

Presentatie of informatiemarkt op uw school

Organiseert uw school jaarlijks een beroepenavond of voorlichtingsmarkt voor voorlaatste of laatstejaars leerlingen? Graag komen onze Travel Active Ambassadeurs – tevens oud-deelnemers – hierover persoonlijk voorlichting geven op uw school. Zij vertellen alles over de programmamogelijkheden en vertellen uitgebreid over hun eigen ervaringen.

Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid tot voorlichting over een tussenjaar in het buitenland via Travel Active op uw school? Neem dan contact op met Maike Peters, marketing@travelactive.nl of telefonisch op 0478-551908.

Internationalisering

Naast de mogelijkheden tot het geven van voorlichting, biedt Travel Active ook korte stagemogelijkheden en cultuur- en taalprogramma’s aan voor middelbareschoolklassen. Met de hele klas op taalreis naar het Engelse Hastings, of kennis maken met vrijwilligerswerk in Ghana tijdens de zomermaanden? Wij stellen graag samen met u een reis op maat samen. Heeft u specifieke wensen of wilt u eerst weten wat Travel Active voor uw leerlingen kan betekenen? Aarzel niet en bel naar 0478-551908. Telefonisch of desgewenst tijdens een persoonlijk bezoek beantwoorden wij al uw vragen. Vanzelfsprekend kunt u ook meer voorlichtingsmateriaal zoals posters of brochures bestellen.