Hoeveel (internationale) levenservaring biedt uw school?

Geachte decaan,

Al meer dan 21 jaar is Travel Active actief op het gebied van culturele uitwisseling. Niet voor niets zijn wij de grootste uitwisselingsorganisatie van Nederland. Ons doel: zo veel mogelijk jongeren een buitenlandervaring bieden via kwalitatieve uitwisselingsprogramma’s.

Culturele uitwisseling: bagage voor het leven
Een culturele uitwisseling zoals bijvoorbeeld een jaar High School is een waardevolle vermelding op je cv. Het zorgt voor levensbagage waar uw leerlingen hun leven lang van profiteren. Gezegd wordt dat jongeren die aan een cultureel uitwisselingsprogramma meedoen tot wel drie jaar ontwikkelingsvoorsprong nemen op hun leeftijdsgenoten. Daarom biedt Travel Active uw leerlingen alle mogelijkheden om aan een uitwisseling deel te nemen.

High School: presentatie door Elze van Driel
Zo kunnen uw leerlingen met ons High Schoolprogramma een schooljaar naar het buitenland. Graag komt onze medewerkster Elze van Driel – tevens oud-deelneemster aan het High Schoolprogramma – hierover persoonlijk voorlichting geven op uw school. Zij vertelt alles over de programmamogelijkheden en vertelt uitgebreid over haar eigen ervaringen. Wilt u dat Elze ook uw school komt bezoeken in de middag of avond? Neem dan contact op met highschool@travelactive.nl of telefonisch op 06-23077071.

Meer dan High School
Naast het High Schoolprogramma biedt Travel Active ook korte stagemogelijkheden en cultuur- en taalprogramma’s voor middelbareschoolklassen. Heeft u specifieke wensen of wilt u eerst weten wat Travel Active voor uw leerlingen kan betekenen? Aarzel niet en bel naar 0478-551908. Telefonisch of desgewenst tijdens een persoonlijk bezoek beantwoorden wij al uw vragen. Vanzelfsprekend kunt u ook meer voorlichtingsmateriaal zoals posters of brochures bestellen.

Met vriendelijke uitwisselingsgroet,

Maike Peters

e: maike.peters@travelactive.nl
t: 0478 551 908