Infobijeenkomsten

Taalreizen persoonlijke afspraak

Donderdag 1 januari 2015
Heb je advies nodig voor jouw ideale taalreis op maat? Je kunt bij ons iedere werkdag terecht. Bel Marijke op 0478-551900 en maak een persoonlijke afspraak met haar.

Lees meer

Infomiddag Ski & Snow in Venray

Vrijdag 5 juni 2015
Wil jij in de winter van 2015/2016 ski- of snowboardleraar worden in Oostenrijk? Kom naar onze infomiddag en ontdek de mogelijkheden!

Lees meer

Info-ochtend in Arnhem: Australië en Nieuw-Zeeland

Zaterdag 6 juni 2015
Kom naar Arnhem en laat je informeren over alles wat Australië en Nieuw-Zeeland te bieden hebben op het gebied van reizen en werken!

Lees meer

Au Pair infodag Utrecht

Zaterdag 6 juni 2015
Droom jij er altijd al van om au pair in het buitenland te worden? Laat je inspireren op de infodag in Utrecht op 6 juni!

Lees meer

Vrijwilligerswerk infodag Venray

Vrijdag 12 juni 2015
Wil jij een steentje bijdragen bij een vrijwilligerswerkproject in het buitenland? Kom kennismaken met Travel Active!

Lees meer

Au Pair infodag Venray

Woensdag 24 juni 2015
Als au pair naar het buitenland gaan is natuurlijk erg spannend! Laat je inspireren op de infodag in Venray op 24 juni.

Lees meer

High School infoavond Venray

Donderdag 2 juli 2015
Ben je nog op zoek naar extra informatie over High School in het buitenland of twijfel je nog om de grote stap te nemen? Kom dan naar de High School infoavond op ons hoofdkantoor in Venray!

Lees meer

Persoonlijke afsprakendag Eindhoven: werken, reizen en stage in het buitenland

Donderdag 9 juli 2015
Wil jij naar het buitenland om daar te werken, bijvoorbeeld voor vakantiewerk of stage voor deze zomer? Wij hebben mogelijkheden in zowel binnen, als buiten Europa. Maak een afspraak en laat je informeren!

Lees meer

Au Pair infodag Venray

Vrijdag 10 juli 2015
Een info-ochtend en infomiddag speciaal in het teken van Au Pair Australië, Nieuw-Zeeland en Amerika. Laat je informeren over onze mogelijkheden in deze landen op onze infodag op vrijdag 10 juli in Venray.

Lees meer

Vrijwilligerswerk & Wildlife info-ochtend in Arnhem

Zaterdag 18 juli 2015
Wil jij naar Afrika, Latijns-Amerika of Azië om daar een mooie culturele reis te maken? Bezoek de info-ochtend en kom alles te weten over vrijwilligerswerk in het buitenland.

Lees meer

Vrijwilligerswerk infodag in Utrecht

Zaterdag 5 september 2015
Op onze infodag in Utrecht vertellen wij je alles over onze vrijwilligerswerk mogelijkheden in Afrika, Latijns-Amerika en Azië!

Lees meer

Info-ochtend in Utrecht: Australië en Nieuw-Zeeland

Zaterdag 5 september 2015
Backpacken en werken in het buitenland? Bezoek onze info-ochtend op 5 september en kom erachter wat Australië en Nieuw-Zeeland te bieden hebben.

Lees meer

High School infodag Utrecht

Zaterdag 5 september 2015
Lijkt het jou wel wat High School te doen in het buitenland? Twijfel je nog om de grote stap te nemen? Kom dan naar de High School infobijeenkomst in Utrecht!

Lees meer

High School infodag Amsterdam

Zaterdag 26 september 2015
Naar een High School in het buitenland? Laat je informeren op onze infodag op 26 september. Speciaal voor iedereen die geinteresseerd is in ons High School Canada programma is op deze dag Paul Millman van onze partner uit Canada aanwezig!

Lees meer

 Evenementen | Travel Active