Infobijeenkomsten

Taalreizen persoonlijke afspraak

Donderdag 1 januari 2015
Heb je advies nodig voor jouw ideale taalreis op maat? Je kunt bij ons iedere werkdag terecht. Bel Marijke op 0478-551900 en maak een persoonlijke afspraak met haar.

Lees meer

Au Pair infodag in Venray

Donderdag 5 februari 2015
Geduldig, flexibel, zorgzaam en gek op kinderen. Passen deze termen bij jou? Kom dan 5 februari naar de Au Pair infodag!

Lees meer

Persoonlijke afsprakendag: werken, reizen en stage buitenland

Vrijdag 6 februari 2015
Zie jij jezelf al werken op een gigantische boerderij in Australië? Serveren in een gezellige bar in Engeland of stagelopen in het geweldige Nieuw-Zeeland? Laat je op 6 februari informeren over alle mogelijkheden.

Lees meer

High School infobijeenkomst in Utrecht

Zaterdag 7 februari 2015
Naar welke landen kun je gaan? Hoe ziet een dag er uit op een High School? Laat je vragen beantwoorden tijdens deze infodag in Utrecht en luister naar verhalen van oud-studenten.

Lees meer

Vrijwilligerswerk & Wildlife info-ochtend Den Haag

Zaterdag 14 februari 2015
Wil jij meer weten over onze vrijwilligerswerk- en/of wildlifeprojecten? Bezoek dan onze gratis info-ochtend in Den Haag!

Lees meer

Vrijwilligerswerk persoonlijke afsprakendag Nijmegen

Donderdag 19 februari 2015
Maak jouw wensen kenbaar en stel al je vragen over vrijwilligerswerk in het buitenland tijdens een persoonlijk gesprek met ons Vrijwilligerswerk team!

Lees meer

Wereldwijzer Studie, Stage, Werk & Reizen event Groningen

Zaterdag 21 februari 2015
Bezoek de stand en presentatie van Travel Active op het Studie, Stage, Werk & Reizen event in Groningen!

Lees meer

High School infoavond Venray

Donderdag 26 februari 2015
Maak de eerste stap naar jouw High School avontuur en kom naar de infoavond op ons hoofdkantoor in Venray! Op deze avond kom jij alles te weten over de mogelijkheden van Travel Active.

Lees meer

Au Pair infomiddag in Venray

Vrijdag 27 februari 2015
Zet de eerste stap naar jouw unieke Au Pair avontuur en kom naar de infomiddag op 27 februari op ons hoofdkantoor in Venray!

Lees meer

Info-ochtend in Breda: Australië en Nieuw-Zeeland

Zaterdag 28 februari 2015
Kom naar de info-ochtend Australië en Nieuw-Zeeland en laat je informeren in Breda over wat deze prachtige landen je te bieden hebben op het gebied van reizen en werken!

Lees meer

Vrijwilligerswerk infoavond Eindhoven

Donderdag 5 maart 2015
Kom naar de infoavond in Eindhoven en laat je informeren over alle Vrijwilligerswerk mogelijkheden in Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

Lees meer

Persoonlijke afsprakendag: werken, reizen en stage in het buitenland

Vrijdag 6 maart 2015
Wil jij naar het buitenland om daar te werken, bijvoorbeeld voor vakantiewerk of stage voor deze zomer? Wij hebben mogelijkheden in zowel binnen, als buiten Europa. Maak een afspraak en laat je informeren!

Lees meer

High School infobijeenkomst Arnhem

Zaterdag 14 maart 2015
Lijkt het jou wel wat High School te doen in het buitenland? Twijfel je nog om de grote stap te nemen? Kom dan naar de High School infobijeenkomst in Arnhem!

Lees meer

Au Pair infodag in Eindhoven

Zaterdag 21 maart 2015
Ben jij gek op kinderen en sta je te popelen om naar het buitenland te gaan? Kom dan naar de Au Pair infodag in Eindhoven op 21 maart!

Lees meer

High School infoavond Venray

Donderdag 26 maart 2015
Ben je nog op zoek naar extra informatie over High School in het buitenland of twijfel je nog om de grote stap te nemen? Kom dan naar de High School infoavond op ons hoofdkantoor in Venray!

Lees meer

Meer infobijeenkomsten in het archief:

 Evenementen | Travel Active