Infobijeenkomsten

Taalreizen persoonlijke afspraak

Donderdag 1 januari 2015
Heb je advies nodig voor jouw ideale taalreis op maat? Je kunt bij ons iedere werkdag terecht. Bel Marijke op 0478-551900 en maak een persoonlijke afspraak met haar.

Lees meer

Persoonlijke afsprakendag: werken, reizen en stage in het buitenland

Woensdag 29 april 2015
Wil jij naar het buitenland om daar te werken, bijvoorbeeld voor vakantiewerk of stage voor deze zomer? Wij hebben mogelijkheden in zowel binnen, als buiten Europa. Maak een afspraak en laat je informeren!

Lees meer

Vrijwilligerswerk infoavond Amsterdam

Donderdag 7 mei 2015
Laat je op onze infoavond in Amsterdam informeren over vrijwilligerswerk in Afrika, Latijns-Amerika en Azië!

Lees meer

Au Pair infodag Nijmegen

Zaterdag 9 mei 2015
Vind jij het leuk om met kinderen te werken en zie jij jezelf als au pair naar het buitenland gaan? Kom dan naar onze infodag op 9 mei en stel al je vragen!

Lees meer

High School infoavond Venray

Dinsdag 12 mei 2015
Lijkt het jou wel wat om naar een High School in het buitenland te gaan? Twijfel je nog om de grote stap te nemen? Kom dan naar de High School infobijeenkomst in Venray!

Lees meer

Infoavond in Nijmegen: Australië en Nieuw-Zeeland

Woensdag 13 mei 2015
Heb jij plannen om naar Australië of Nieuw-Zeeland te gaan maar weet je nog niet precies hoe je dat moet aanpakken? Kom dan naar de infoavond en laat je informeren!

Lees meer

Infomiddag Ski & Snow in Venray

Vrijdag 5 juni 2015
Wil jij in de winter van 2015/2016 ski- of snowboardleraar worden in Oostenrijk? Kom naar onze infomiddag en ontdek de mogelijkheden!

Lees meer

Info-ochtend in Arnhem: Australië en Nieuw-Zeeland

Zaterdag 6 juni 2015
Kom naar Arnhem en laat je informeren over alles wat Australië en Nieuw-Zeeland te bieden hebben op het gebied van reizen en werken!

Lees meer

Au Pair infodag Utrecht

Zaterdag 6 juni 2015
Droom jij er altijd al van om au pair in het buitenland te worden? Laat je inspireren op de infodag in Utrecht op 6 juni!

Lees meer

High School infoavond Venray

Donderdag 2 juli 2015
Ben je nog op zoek naar extra informatie over High School in het buitenland of twijfel je nog om de grote stap te nemen? Kom dan naar de High School infoavond op ons hoofdkantoor in Venray!

Lees meer

High School infodag Utrecht

Zaterdag 5 september 2015
Lijkt het jou wel wat High School te doen in het buitenland? Twijfel je nog om de grote stap te nemen? Kom dan naar de High School infobijeenkomst in Utrecht!

Lees meer

 Evenementen | Travel Active