Infobijeenkomsten

Taalreizen Afspraak bij ons op kantoor

Het hele jaar door
Je bent elke werkdag van harte welkom bij ons op kantoor voor een adviesgesprek. Neem even contact met ons op als je langs wilt komen, dan houden we een ruimte voor je vrij.

Lees meer

Au Pair infoavond in Venray

Donderdag 30 juni 2016
Meer weten over alle opties om als au pair in het buitenland aan de slag te gaan? Kom dan naar onze infoavond op 30 juni!

Lees meer

Vrijwilligerswerk persoonlijke afsprakendag Nijmegen

Vrijdag 1 juli 2016
Kom alles te weten over jouw mogelijkheden voor vrijwilligerswerk in het buitenland en stel al je vragen aan ons Vrijwilligerswerk team tijdens deze persoonlijke afsprakendag!

Lees meer

Taalreizen persoonlijke afsprakendag Utrecht

Zaterdag 2 juli 2016
Wil jij graag een Taalreis maken in het buitenland, maar weet je nog niet precies hoe en wat? Kom naar onze persoonlijke afsprakendag op 2 juli en ontmoet het Taalreizen team!

Lees meer

High School infoavond in Nijmegen

Donderdag 7 juli 2016
Lijkt het jou wel wat High School te doen in het buitenland? Twijfel je nog om de grote stap te nemen? Kom dan naar de High School infoavond in Nijmegen!

Lees meer

Vrijwilligerswerk infodag Arnhem

Zaterdag 9 juli 2016
Benieuwd of vrijwilligerswerk iets voor jou is? Laat je inspireren en kom achter al jouw mogelijkheden om vrijwilligerswerk in het buitenland te doen!

Lees meer

Au Pair infodag Utrecht

Zaterdag 9 juli 2016
Laat je informeren en inspireren om als au pair naar het buitenland te gaan! Kom op zaterdag 9 juli naar onze infodag in Utrecht!

Lees meer

Work & Travel persoonlijke afsprakendag Venray

Woensdag 13 juli 2016
Heb jij vragen over werken & reizen in het buitenland? Maak een persoonlijke afspraak op 13 juli en laat je adviseren over al jouw Work & Travel mogelijkheden!

Lees meer

Taalreizen Webinar: Engeland

Woensdag 13 juli 2016
Op Taalreis naar Engeland? Meld je dan aan voor deze webinar waar we je informeren over de Taalreismogelijkheden in Engeland!

Lees meer

Taalreizen Webinar: Amerika

Donderdag 14 juli 2016
Wil jij alles weten over een Taalreis naar Amerika? Meld je dan aan voor onze webinar op 14 juli, waar we je vanuit je luie stoel informeren over je Taalreis mogelijkheden

Lees meer

Taalreizen persoonlijke afsprakendag Eindhoven

Zaterdag 23 juli 2016
Zou jij graag een Taalreis willen doen, maar weet je nog niet precies hoe die reis er uit moet komen te zien? Kom dan naar onze afsprakendag en laat je persoonlijk informeren!

Lees meer

Au Pair webinar algemeen

Dinsdag 26 juli 2016
Laat je ONLINE informeren over al jouw mogelijkheden om als au pair in het buitenland aan de slag te gaan tijdens de webinar op dinsdag 26 juli.

Lees meer

Au Pair persoonlijke afsprakendag Utrecht

Zaterdag 6 augustus 2016
Wil jij aan de slag als au pair in het buitenland? Kom naar de persoonlijke afsprakendag op 6 augustus en laat je persoonlijk informeren!

Lees meer

Work & Travel Ski & Snow infodag Venray

Vrijdag 12 augustus 2016
Wil jij graag aan de slag als ski-of snowboardleraar in Oostenrijk? Laat je informeren tijdens onze infodag op 12 augustus!

Lees meer

High School infodag in Utrecht

Zaterdag 3 september 2016
Wil jij graag naar een High School in het buitenland? Kom naar onze infodag in Utrecht en laat je informeren over al jouw High School mogelijkheden!

Lees meer

Meer infobijeenkomsten in het archief:

 Evenementen | Travel Active