Infobijeenkomsten

Taalreizen Afspraak bij ons op kantoor

Het hele jaar door
Je bent elke werkdag van harte welkom bij ons op kantoor voor een adviesgesprek. Neem even contact met ons op als je langs wilt komen, dan houden we een ruimte voor je vrij.

Lees meer

Au Pair webinar algemeen

Dinsdag 26 juli 2016
Laat je ONLINE informeren over al jouw mogelijkheden om als au pair in het buitenland aan de slag te gaan tijdens de webinar op dinsdag 26 juli.

Lees meer

Vrijwilligerswerk persoonlijke afsprakendag Nijmegen

Woensdag 27 juli 2016
Wil jij graag vrijwilligerswerk gaan doen in het buitenland? Kom naar onze persoonlijke afsprakendag en stel al je vragen persoonlijk aan ons Vrijwilligerswerkteam.

Lees meer

Au Pair persoonlijke afsprakendag Utrecht

Zaterdag 6 augustus 2016
Wil jij aan de slag als au pair in het buitenland? Kom naar de persoonlijke afsprakendag op 6 augustus en laat je persoonlijk informeren!

Lees meer

Work & Travel Ski & Snow infodag Venray

Vrijdag 12 augustus 2016
Wil jij graag aan de slag als ski-of snowboardleraar in Oostenrijk? Laat je informeren tijdens onze infodag op 12 augustus!

Lees meer

Taalreizen persoonlijke afsprakendag Utrecht

Zaterdag 20 augustus 2016
Wil jij graag een Taalreis maken in het buitenland, maar weet je nog niet precies hoe en wat? Kom naar onze persoonlijke afsprakendag op 20 augustus en ontmoet het Taalreizen team!

Lees meer

Work & Travel persoonlijke afsprakendag Venray

Woensdag 24 augustus 2016
Wil jij gaan werken en reizen in het buitenland? Tijdens deze persoonlijke afsprakendag kun je al jouw vragen stellen over werken en reizen in Australië, Nieuw-Zeeland en Europa!

Lees meer

Au Pair infodag Amsterdam

Zaterdag 27 augustus 2016
Wil jij graag als au pair naar het buitenland? Kom naar onze infodag op 27 augustus en laat je informeren en inspireren!

Lees meer

Taalreizen persoonlijke afsprakendag Eindhoven

Zaterdag 3 september 2016
Zou jij graag een Taalreis willen doen maar weet je nog niet precies hoe die reis er uit moet komen te zien? Of heb je nog vragen? Kom dan naar onze persoonlijke afsprakendag en laat je informeren!

Lees meer

High School infodag in Utrecht

Zaterdag 3 september 2016
Wil jij graag naar een High School in het buitenland? Kom naar onze infodag in Utrecht en laat je informeren over al jouw High School mogelijkheden!

Lees meer

Taalreizen Webinar: Amerika & Engeland

Woensdag 7 september 2016
Wil jij alles weten over een Taalreis naar Amerika? Meld je dan aan voor onze webinar op 14 juli, waar we je vanuit je luie stoel informeren over je Taalreis mogelijkheden

Lees meer

Work & Travel Australië/Nieuw-Zeeland infodag Amsterdam

Zaterdag 10 september 2016
Tijdens deze infodag op zatedag 10 september kom je alles te weten over werken en reizen in Australië en Nieuw Zeeland!

Lees meer

Vrijwilligerswerk infodag Utrecht

Zaterdag 10 september 2016
Wil jij graag vrijwilligerswerk gaan doen in het buitenland? Kom naar onze infodag op 10 september en laat je informeren!

Lees meer

Au Pair infodag Arnhem

Zaterdag 10 september 2016
Wil jij graag als au pair naar het buitenland? Kom naar onze infodag op 10 september en laat je informeren en inspireren!

Lees meer

High School webinar algemeen

Dinsdag 13 september 2016
Altijd al naar een High School in het buitenland willen gaan? Meld je dan aan voor deze webinar waar wij jou informeren over alle mogelijkheden!

Lees meer

Meer infobijeenkomsten in het archief:

 Evenementen | Travel Active