Start jouw High School avontuur in januari!

Geplaatst op maandag 8 juni 2015

Ben jij er nog niet uit voor welke studie jij gaat kiezen, ben je uitgeloot voor jouw droomstudie of wil je nog dit schooljaar naar het buitenland zodat je in september 2015 met basisbeurs kunt starten met je vervolgopleiding? Besteed je jaar nuttig en kies voor een buitenland avontuur. Wat dacht je van bijvoorbeeld Spaans leren op school in Argentinië of met een gele schoolbus naar school in Canada? Wij weten zeker dat je dan niet kunt wachten om naar school te gaan!

Start High School in januari 2016

Er zijn volop mogelijkheden om in januari 2016 met het High School programma te starten en wanneer je kiest  voor een land op het zuidelijk halfrond, zoals Australië, Brazilië of Argentinië, pik je door de omgekeerde seizoenen zelfs nog een stukje van hun zomervakantie mee. Je start hier dus gewoon aan het begin van hun schooljaar in januari.

Starten in januari is ook een optie wanneer je nog op de middelbare school zit. Er zijn steeds meer studenten die een trimester of semester High School volgen en met hun school kunnen regelen dat ze dit mogen compenseren. Zo heb je ‘the best of both worlds’, je verliest geen schooljaar én je bent een super buitenland ervaring rijker! 

Wacht niet te lang!
Ben je er helemaal over uit en is High School jouw droom? Wacht dan niet te lang! Het lijkt misschien nog ver weg, maar voor een aantal landen naderen de aanmeldingsdeadlines.

High School land Aanmelden voor
High School Zuid-Afrika 31 juni 2015
High School Australië, Italië en Nieuw-Zeeland 31 aug 2015
High School Argentinië, Frankrijk en Spanje 1 oktober 2015
High School Brazilië, Canada, Engeland, Ierland en Schotland 1 november 2015

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Op 2 juli organiseren wij een infoavond in Venray. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 0478-551900 of stuur ons een e-mail met je vraag.

Meer nieuws ...