Nieuws

Taalreis Buenos Aires: Boek nu en ontvang gratis Tangolessen

Donderdag 18 september 2014
Maak kennis met de gastvrije Argentijnen en ontdek de fantastische stad Buenos Aires. Wanneer jij nu een Spaanse taalcursus boekt krijg je van ons de eerste week gratis tangolessen.

Lees meer

Life changing High School stories!

Woensdag 17 september 2014
We weten allemaal dat een High School jaar mooie herinneringen met zich mee brengt. Daan en Bonny laten echter zien dat het zelfs je hele leven kan veranderen!

Lees meer

Top-5 vrijwilligerswerk bestemmingen najaar!

Dinsdag 16 september 2014
Wil jij dit najaar nog naar het buitenland om je in te zetten voor de lokale bevolking? Bekijk dan nu onze top-5 vrijwilligerswerkbestemmingen voor vertrek vanaf september!

Lees meer

Update Ski & Snow programma 2014/2015

Maandag 15 september 2014
We zijn volop bezig met de voorbereidingen voor het aankomend winterseizoen en de eerste skileraren in spé zijn bij diverse skischolen in Oostenrijk geplaatst. Hier een update.

Lees meer

Toeristisch Werk Australië: actuele vacatures

Vrijdag 12 september 2014
Heb jij ervaring met werken in de horeca en/of het toerisme? Wij hebben een aantal te gekke vacatures in Australië waar jij voor min. 6 maanden aan de slag kunt gaan.

Lees meer

Marketeers gezocht!

Vrijdag 12 september 2014
Kijk jij over grenzen heen en ben je dol op alles wat met marketing te maken heeft? Dan is ons marketingteam – kantoor in Venray – op zoek naar jou.

Lees meer

Dit najaar nog Boerderijwerk Australië? Wees er snel bij!

Donderdag 11 september 2014
Wil je dit najaar nog gaan werken op een boerderij in Australië? Wees er dan snel bij! Wegens grote populariteit zijn er nog een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Lees meer

Spaans leren en vrijwilligerswerk in Latijns-Amerika

Woensdag 10 september 2014
Ontsnap de koude winter en kies voor een van onze mogelijkheden in het prachtige Latijns-Amerika! Lees meer over deze unieke kans.

Lees meer

Top 5 populairste Ski & Snow bestemmingen

Maandag 8 september 2014
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben je dol op skiën en/of snowboarden? Wij bieden een ruim aanbod Ski & Snow bestemmingen in Oostenrijk! Voor jou hebben we de top 5 populairste bestemmingen op een rijtje gezet.

Lees meer

'The first week' van onze High School studenten!

Maandag 8 september 2014
Ben je nieuwsgierig naar de eerste week van onze High School studenten? Zij vertellen over school, uitstapjes en de verschillen tussen hun bestemming en Nederland. Lees het hier.

Lees meer

Nieuwe projecten: ontdek prachtig Tanzania!

Vrijdag 5 september 2014
Wil jij vrijwilligerswerk doen op een school, in een kindertehuis of een medisch project, maar wil je dit ook combineren met ultieme safari’s en leerzame excursies in je vrije tijd? Dan zijn onze nieuwe vrijwilligerswerkprojecten in het prachtige Tanzania echt wat voor jou!

Lees meer

Speciale najaarsaanbieding: taalreis Bournemouth

Dinsdag 2 september 2014
Profiteer nu van onze najaarsaanbieding: spijker je Engels bij met een Engelse taalcursus in het bruisende Bournemouth.

Lees meer

Gezocht: ski- en snowboardleraren

Maandag 1 september 2014
Terwijl het skiseizoen in Oostenrijk op zijn eind loopt, zijn wij weer volop bezig met het werven van nieuwe skileraren en -leraressen voor komend skiseizoen.

Lees meer

Fotoverslag High School oriëntatie NYC

Maandag 1 september 2014
Een High School avontuur in Amerika start bij Travel Active met een 4-daagse oriëntatie in the Big Apple. Een kort fotoverslag van de High School studenten die afgelopen maand vertrokken.

Lees meer

Ontmoet Travel Active op 13 september in Utrecht

Vrijdag 29 augustus 2014
Wil jij meer weten over vrijwilligerswerk in het buitenland of het combineren van werken en reizen in Australië? Kom dan op 13 september a.s. naar de Travel Active infodag in Utrecht!

Lees meer

Meer nieuws in het archief:

 Laatste Nieuws | Travel Active