Start jouw High School avontuur in januari!

Geplaatst op dinsdag 18 juni 2013

Ben jij er nog niet uit voor welke studie jij gaat kiezen, ben je uitgeloot voor jouw droomstudie of wil je nog dit schooljaar naar het buitenland zodat je in september 2014 met basisbeurs kunt starten met je vervolgopleiding? Besteed je jaar nuttig en kies voor een buitenland avontuur. Wat dacht je van bijvoorbeeld Spaans leren op school in Argentinië of met een gele schoolbus naar school in Canada? Wij weten zeker dat je dan niet kunt wachten om naar school te gaan!

Start High School in januari 2014

Er zijn volop mogelijkheden om in januari 2014 met het High School programma te starten en wanneer je kiest  voor een land op het zuidelijk halfrond, zoals Australië, Brazilië of Argentinië, pik je door de omgekeerde seizoenen zelfs nog een stukje van hun zomervakantie mee. Je start hier dus gewoon aan het begin van hun schooljaar in januari.

Starten in januari is ook een optie wanneer je nog op de middelbare school zit. Er zijn steeds meer studenten die een trimester of semester High School volgen en met hun school kunnen regelen dat ze dit mogen compenseren. Zo heb je ‘the best of both worlds’, je verliest geen schooljaar én je bent een super buitenland ervaring rijker! 

Wacht niet te lang!
Ben je er helemaal over uit en is High School jouw droom? Wacht dan niet te lang! Het lijkt misschien nog ver weg, maar voor een aantal landen naderen de aanmeldingsdeadlines.

High School land Aanmelden voor
High School Australië, Nieuw-Zeeland, Spanje en Italië 1 aug 2013
High School Amerika, Frankrijk en Duitsland 1 sept 2013
High School Engeland, Schotland en Ierland 15 sept 2013
High School Argentinië en Brazilië 1 oktober 2013
High School Canada, Australie plus en Nieuw Zeeland plus 1 november 2013
High School India 3 mnd voor vertrek

Inspiratie opdoen? Dat kan! Lees op www.travelactive.tv over de 'once in a lifetime oppertunity' van Laurens in Canada of over het Argentijnse leven van Katrijn!

Eindexamen kandidaten opgelet: € 50 korting!High School Travel Active
Wij zijn trots op iedereen die voor het schoolexamen is geslaagd! Het goede resultaat willen we daarom belonen met een leuk kado; een waardecheque t.w.v. €50,-! Met deze waardecheque is de eerste stap gezet. Check de info

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? 7 september organiseren wij een informatiedag in Soestduinen. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 0478-551900 of stuur ons een e-mail met je vraag.

Meer nieuws ...