Yasmin Wilnis wint een jaar High School in Amerika!

Geplaatst op donderdag 29 november 2012

Op donderdagmiddag 29 november 2012 was het dan eindelijk zover! De grote "win een jaar High School” finale van Travel Active! Samen met familieleden reisden de finalisten af naar het Travel Active hoofdkantoor in Venray. Wie o wie zal de hoofdprijs in ontvangst gaan nemen?

Na de voorstelronde werd door de High School jury uitgelegd wat precies de bedoeling was van deze grote "win een jaar High School" finale. De opdracht voor de middag luidde als volgt: "Pimp je eigen Amerikaanse locker”. Iedereen ging direct vol enthousiasme aan de slag! Tussen de creatieve activiteiten door werden alle meiden door het High School Team van Travel Active geïnterviewd. Het interview vond plaats in het Engels en dat ging ze allemaal goed af. Om 17.00 uur was het aan de High School jury om een beslissing te nemen.

De spanning steeg en de High School jury onthulde langzaam de cheque, met daarop de naam van de winnares. De winnares is Yasmin Wilnis! Zij wint een jaar High School in Amerika t.w.v. € 7780,- van Travel Active en een Samsung Galaxy S Wifi, die beschikbaar werd gesteld door Girlscene dat de wedstrijd mede organiseerde.

Nadat Yasmin haar moeder in de armen was gevlogen, had ook Travel Active nog een kleinigheidje voor alle finalisten. De meiden die niet gewonnen hadden, kregen een High School kortingscheque ter waarde van € 250,- om ze op weg te helpen hun High School droom toch waar te kunnen maken! Make your dreams come true so you have room for new ones! Het High School Team wil alle kandidaten heel erg bedanken voor hun deelname, inzet en enthousiasme en uiteraard wensen we Yasmin heel veel succes en plezier tijdens haar High School jaar, het wordt een onvergetelijke ervaring!

Extra leuk: Yasmin filmde haar deelname aan de finaledag!

Meer nieuws ...