Nieuws

Nieuwe studenten komen augustus 2014 naar Nederland!

Zondag 16 maart 2014
Op dit moment bereiden tientallen buitenlandse studenten zich voor op hun komst naar Nederland. Voor augustus 2014 zijn zij op zoek naar een warm gastgezin. Haal de wereld in huis met een buitenlandse student!

Lees meer

Voldoende High School mogelijkheden voor 2014/2015

Dinsdag 11 maart 2014
De aanmeldingsdeadlines komen dichter bij, maar er zijn nog voldoende mogelijkheden om volgend schooljaar in het buitenland te starten.

Lees meer

Vrijwilligerswerk in de zomer - wees er snel bij!

Dinsdag 11 maart 2014
Op dit moment zijn er voor de zomerperiode nog verschillende projecten die jouw hulp heel goed kunnen gebruiken. Maar wees snel want sommige projecten zitten alweer bijna vol!

Lees meer

My life as Au Pair: Annika

Maandag 10 maart 2014
We hebben we een nieuwe reisreporter op onze blog. Annika woont momenteel bij haar gastgezin in Londen en werkt er als Au Pair. Maandelijks houdt zij ons op de hoogte van haar avonturen via de Travel Today blog.

Lees meer

Vraag nu gratis aan: Taalreizen brochure

Maandag 10 maart 2014
De nieuwe Taalreizen brochure van Travel Active is af! In deze prachtige brochure ontdek je de 60 wereldsteden, waar jij je talenkennis kunt verbeteren. Vraag nu gratis aan.

Lees meer

Mogelijkheden werken en reizen: een handig overzicht

Zaterdag 1 maart 2014
Werken en reizen in het buitenland, de ideale combinatie. Ontdek een ander land, de cultuur en zet je CV op scherp met de werkervaring die je op doet. Bekijk de mogelijkheden van Travel Active.

Lees meer

Ontmoet het Vrijwilligerswerk team Travel Active

Vrijdag 28 februari 2014
Wil jij meer informatie over onze vrijwilligerswerk, wildlife of taalreizen programma's? Kom dan op 8 maart a.s. naar Joho in Den Haag!

Lees meer

Trots op Pauline (High School Amerika studente)

Dinsdag 25 februari 2014
In Amerika nam Pauline deel aan een wedstrijd. Ze won, lees hier haar verhaal.

Lees meer

Zomer Au Pairs opgelet!

Maandag 24 februari 2014
Geen 6 maanden beschikbaar maar wel dol op kinderen. Dan is het Zomer Au Pair programma een mooie uitkomst voor jou.

Lees meer

Vrijwilligerswerk in WK 2014 gastland Brazilië

Maandag 17 februari 2014
Wil jij de passie voor het voetbal meemaken en daarnaast ook iets terugdoen voor de groep kansarme mensen in Brazilië? Boek dan nu nog een vrijwilligerswerkreis met vertrek in mei of juni 2014!

Lees meer

Nieuw: backpacken in Azië met Stray Travel!

Vrijdag 14 februari 2014
Vrijwilligerswerk in Azië combineren met reizen? Dat kan vanaf nu met de Stray Travel buspas! Bekijk snel de mogelijkheden..

Lees meer

Ware liefde gevonden in het buitenland

Vrijdag 14 februari 2014
Studeren, werken of reizen in het buitenland brengt, naast de fantastische ervaring, soms nog iets moois met zich mee: ‘de liefde’! Twee liefdesverhalen die verder gaan in het buitenland..

Lees meer

Tips van High School Argentinië studenten

Donderdag 13 februari 2014
Weleens aan High School Argentinië gedacht? Lisa en Lotte zijn op dit moment in Argentinië en geven je tips. Ook Mirl is naar Argentinië geweest en beantwoord onze vragen.

Lees meer

Upgrade je CV met een Cambridge Certificaat

Woensdag 12 februari 2014
Upgrade je CV met een internationaal erkend Cambridge certificaat. Volg de taalcursus in Engeland of Amerika en til je niveau Engels snel naar een hoger level.

Lees meer

Interview: vrijwilligerswerk met het gezin

Woensdag 12 februari 2014
Met het hele gezin vrijwilligerswerk doen is een unieke ervaring. Benieuwd hoe dat er aan toe gaat? We interviewden een Nederlands gezin dat er voor koos om vrijwilligerswerk te gaan doen in Nepal.

Lees meer

Meer nieuws in het archief:

 Laatste Nieuws | Travel Active