Nieuws

Tijd voor Prom

Donderdag 1 mei 2014
Onze huidige High School studenten in het buitenland zijn al enkele weken met de voorbereidingen bezig van een belangrijk Amerikaans cultureel fenomeen, namelijk Prom. Wat is Prom nu eigenlijk?

Lees meer

Extra's bij Au Pair Australië

Donderdag 1 mei 2014
Travel Active biedt jou de mogelijkheid het 'basis' Au Pair programma van Travel Active in Australië uit te breiden met verschillende mogelijkheden. Wij nemen je werk uit handen, je wordt over alle informatie geïnformeerd en kunt dus genieten van jouw avontuur.

Lees meer

Aangeboden: twee stageplekken in Sydney

Woensdag 30 april 2014
Solliciteer nu naar de stage van je leven! Onze partner organisatie zoekt vanaf augustus twee stagiaires voor hun kantoor in Sydney.

Lees meer

Populair: Taalreizen voor jongeren (12-18 jaar)

Vrijdag 25 april 2014
Ook voor jongeren tot 18 jaar is het mogelijk een taalcursus in het buitenland te doen. Al vanaf een week kun jij je talenkennis bijspijkeren in o.a. Engeland, Amerika, Canada en Frankrijk.

Lees meer

Travel Active heeft een speciale 'eindexamenregeling'

Donderdag 24 april 2014
Eindexamenkandidaten opgelet! Boek jij je reis bij Travel Active, dan kun jij met de annuleringsverzekering kosteloos annuleren wanneer jij voor je examen zakt.

Lees meer

Student of professional? Deel je kennis in Nepal!

Woensdag 23 april 2014
Nepal biedt heel veel mogelijkheden voor vrijwilligers zonder specifieke opleiding, maar zeker ook voor studenten en professionals! Ga jij jouw kennis delen in het prachtige Nepal?

Lees meer

Spaans leren in Spanje! Welke stad past bij mij?

Dinsdag 22 april 2014
Wil jij een taalcursus Spaans volgen in Spanje, maar kun je niet kiezen uit de bestemmingen? Wellicht kunnen wij je helpen!

Lees meer

Nieuw: stage in Nieuw-Zeeland

Dinsdag 15 april 2014
Ben jij op zoek naar een te gekke stage in het buitenland? Vanaf nu kun je via Travel Active ook stage lopen in Nieuw-Zeeland.

Lees meer

Vergroot je kans op een goedbetaalde job in Australië of Nieuw-Zeeland

Woensdag 9 april 2014
Ga jij backpacken in Australië en/of Nieuw-Zeeland? Combineer het reizen met een goedbetaalde job in de horeca en zet je cv op scherp met een barista cursus.

Lees meer

11-jarige Xavier regelt bouw school in Zambia!

Maandag 7 april 2014
Half februari vertrok de 11-jarige Xavier uit Venray samen met zijn moeder via Travel Active voor zes weken naar Zambia. Hij haalde in Nederland maar liefst € 21.770,- op voor de bouw van een school!

Lees meer

Als Au Pair in Parijs, hoe is dat?

Vrijdag 4 april 2014
Anne is aan de slag gegaan als Au Pair in Parijs. Benieuwd hoe zij haar avontuur beleefd en hoe het is om dagelijks in het mooie Parijs te zijn?

Lees meer

Nieuw: zomerprogramma in Amerika

Dinsdag 1 april 2014
Ben jij avontuurlijk, reislustig en klaar voor een uitdaging? Ontdek Los Angeles tijdens ons High School zomerprogramma naar Amerika

Lees meer

Aanmeldingsdeadline High School Engeland verplaatst

Donderdag 27 maart 2014
Wil jij komend schooljaar nog beginnen aan jouw High School avontuur in Engeland? Goed nieuws! De High School Engeland deadline is verplaatst.

Lees meer

Door Capoeira koos ik voor High School Brazilië

Dinsdag 25 maart 2014
Pim geniet op dit moment van zijn Braziliaanse leventje. Hij koos voor High School Brazilië. Lees hier haar verhaal.

Lees meer

Excursie Amsterdam wederom geslaagd!

Dinsdag 18 maart 2014
Op zaterdag 15 maart organiseerde Travel Active voor alle uitwisselingsstudenten van High School Holland een gezellige dag in Amsterdam!

Lees meer

Meer nieuws in het archief:

 Laatste Nieuws | Travel Active