Nieuws

Aangeboden: seizoenswerk in Nieuw-Zeeland

Dinsdag 24 juni 2014
Wil jij een seizoen lang werken in Nieuw-Zeeland? Via Travel Active is het mogelijk om aan de slag te gaan bij één van de vele hotels of restaurants in de mooiste gebieden van Nieuw-Zeeland..

Lees meer

Buitenlandse studenten moedigen Nederland aan!

Maandag 23 juni 2014
Wanneer je als uitwisselingsstudent in Nederland bent tijdens een EK of WK, voor welk land ben je dan? Voor Nederland of toch voor je eigen land? En wat als ze tegen elkaar moeten spelen?

Lees meer

Voetbalfans gevraagd in Ghana en Zuid-Afrika!

Maandag 23 juni 2014
Is voetbal of sport in het algemeen jouw lust en jouw leven? Help dan als vrijwilliger in Ghana of Zuid-Afrika bij het implementeren van sportprogramma’s en het coachen van de jeugd.

Lees meer

Boek nu en ontvang 1 week cadeau

Vrijdag 20 juni 2014
Interesse in het Canada zomerprogramma van Travel Active? Boek dan nu, want de eerste 4 boekingen ontvangen 1 week cadeau.

Lees meer

Taalreizen: nog volop mogelijkheden in juli en augustus

Donderdag 19 juni 2014
In juli en augustus een taal leren in het buitenland? De talenscholen in Engeland, Spanje, Frankrijk, Italië en Duitsland hebben nog voldoende mogelijkheden.

Lees meer

Nieuw: groepsreizen in Azië!

Vrijdag 13 juni 2014
Ga mee op avontuur in Thailand, Nepal, China, India of Sri Lanka! In drie of vier weken vol cultuur, avontuur en vrijwilligerswerk ontdek je deze landen echt van binnenuit!

Lees meer

Deze zomer: vakantiewerk in Zwitserland

Vrijdag 13 juni 2014
Ben jij voor aankomende zomer op zoek naar een vakantiebaan? Op dit moment zijn veel boerenfamilies in Zwitserland en Noorwegen op zoek naar vakantiekrachten.

Lees meer

10 redenen om een buitenlandse student in huis te nemen!

Woensdag 11 juni 2014

Lees meer

2 juni in Hallsville voortaan Lot Planting Day!

Dinsdag 10 juni 2014
High School Amerika studente Lot Planting ontving vorig weekend officieel de sleutel van haar tijdelijke woonplaats Hallsville in Missouri én 2 juni werd officieel uitgeroepen tot Lot Planting Day!

Lees meer

Nieuw: Horeca & Toerisme Stages in Spanje

Dinsdag 10 juni 2014
Volg jij een toeristische opleiding, bijvoorbeeld hogere hotelschool en ben jij op zoek naar een stageplek in het buitenland? Via Travel Active regel je een stageplek in een hotel in Spanje.

Lees meer

Travel Active viert 25e verjaardag!

Zaterdag 7 juni 2014
Travel Active viert vandaag haar 25e verjaardag. Exact 25 jaar geleden schreef Mark Maasdam Travel Active in bij de Kamer van Koophandel.

Lees meer

Leenstelsel en tussenjaar: hoe zit dit nu?

Vrijdag 6 juni 2014
Het leenstelsel of wel studievoorschot is een feit. Per september 2015 wordt de basisbeurs vervangen door een studievoorschot. Wat verandert er voor jou?

Lees meer

Laatste plekken groepsvluchten Australië en Nieuw-Zeeland

Woensdag 4 juni 2014
Reis jij in het najaar, gezamenlijk met andere backpackers, naar Australië en/of Nieuw-Zeeland? Grijp snel één van die laatste plekken!

Lees meer

Deze zomer nog op reis? Check je opties!

Zondag 1 juni 2014
Wij hebben een aantal mogelijkheden voor een onvergetelijke zomer voor je op een rijtje gezet!

Lees meer

Larissa deed vrijwilligerswerk in haar tussenjaar

Dinsdag 27 mei 2014
Vorig jaar rond deze tijd, moest Larissa de keuze maken voor een vervolgstudie. In haar achterhoofd wist ze dat ze nog niet wilde studeren en dus besloot ze een tussenjaar te nemen.

Lees meer

Meer nieuws in het archief:

 Laatste Nieuws | Travel Active