Hoera! Taalreizen webpagina is vernieuwd!

Geplaatst op donderdag 4 oktober 2012

Vandaag gaat hij online: de nieuwe opzet van onze taalreizen webpagina! En we zijn erg trots op het resultaat. Je kunt nu nog makkelijker en sneller naar de taalreis van je keuze navigeren met het nieuwe zoeksysteem. Zoek op taal, land, stad en cursus en vind alle info die je zoekt!

Eenmaal aangekomen bij je bestemming naar keuze vind je in de tabbladen 'Bestemming', 'Talenschool', 'Cursus', 'Accommodatie' en 'Kosten' alle informatie die jij wilt weten, nog gedetailleerder dan je al van ons gewend was!

Dat moet gevierd worden: 50 euro korting!
Om te vieren dat het voor websitebezoekers nu nog makkelijker is om je optimaal te laten informeren over het ondernemen van een taalreis naar het buitenland krijg je 50 euro korting. Als je binnen één maand na lancering van de nieuwe webpagina (dus tussen 4 oktober en 3 november 2012) een taalreis boekt betaal je geen administratiekosten á € 50,-. Vermeld de actiecode TAAL12 om voor de korting in aanmerking te komen. Deze code kun je vermelden in het boekingsformulier in het vakje actiecode. Je korting wordt op de factuur verrekend.

Topbestemmingen met kwaliteitsonderwijs

Ga je op taalreis via Travel Active dan ben jij verzekerd van goed taalonderwijs van gediplomeerde leraren op een internationaal erkende talenschool. Hieronder enkele tips van Marijke van het Taalreizen team:

  • Volg een Cambridge cursus Engels in Cambridge: een stijlvolle stad waar je het echte Engeland kunt leren kennen en met je Cambridge certificaat geeft je je CV een echte upgrade!
  • Studeer Frans in Parijs: de typisch Franse talenschool ligt in hartje Parijs, vlak bij de Arc de Triomphe, en organiseert meerdere malen per week activiteiten en excursies in Parijs en omgeving!
  • Wil je je Spaans verbeteren? Volg dan een taalcursus Spaans in Barcelona, op de talenschool met het Instituto Cervantes keurmerk! Een bruisende stad waar je taal, cultuur, uitgaansleven en strand kunt combineren!

Taalreis in het buitenland: iets voor jou?

Neem contact op met het Taalreizen team van Travel Active via taalreizen@travelactive.nl of 0478-551900 of bezoek een taalreizen infodag. Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw taalreis op maat!

 

Meer nieuws ...