Nieuws

Gambia: meer dan zon, zee en strand

Donderdag 24 april 2014
In het najaar van 2014 hopen we te starten met een nieuwe bestemming: Gambia! O.a. op basisscholen, in ziekenhuizen en op sportprojecten zijn vrijwilligers meer dan welkom om een bijdrage te leveren.

Lees meer

Travel Active heeft een speciale 'eindexamenregeling'

Donderdag 24 april 2014
Eindexamenkandidaten opgelet! Boek jij je reis bij Travel Active, dan kun jij met de annuleringsverzekering kosteloos annuleren wanneer jij voor je examen zakt.

Lees meer

Student of professional? Deel je kennis in Nepal!

Woensdag 23 april 2014
Nepal biedt heel veel mogelijkheden voor vrijwilligers zonder specifieke opleiding, maar zeker ook voor studenten en professionals! Ga jij jouw kennis delen in het prachtige Nepal?

Lees meer

11-jarige Xavier regelt bouw school in Zambia!

Maandag 7 april 2014
Half februari vertrok de 11-jarige Xavier uit Venray samen met zijn moeder via Travel Active voor zes weken naar Zambia. Hij haalde in Nederland maar liefst € 21.770,- op voor de bouw van een school!

Lees meer

Overzicht Travel Active infodagen april/mei 2014

Maandag 7 april 2014
Meer weten over de mogelijkheden voor werken en/of studeren in het buitenland? Bekijk hier het overzicht van de Travel Active infodagen in april en mei

Lees meer

Vrijwilligerswerk doen? Volg een Muses-training!

Maandag 17 maart 2014
Begin goed voorbereid aan je vrijwilligerswerkreis en volg een Muses voorbereidingstraining!

Lees meer

Vrijwilligerswerk in de zomer - wees er snel bij!

Dinsdag 11 maart 2014
Op dit moment zijn er voor de zomerperiode nog verschillende projecten die jouw hulp heel goed kunnen gebruiken. Maar wees snel want sommige projecten zitten alweer bijna vol!

Lees meer

Ontmoet het Vrijwilligerswerk team Travel Active

Vrijdag 28 februari 2014
Wil jij meer informatie over onze vrijwilligerswerk, wildlife of taalreizen programma's? Kom dan op 8 maart a.s. naar Joho in Den Haag!

Lees meer

Vrijwilligerswerk in WK 2014 gastland Brazilië

Maandag 17 februari 2014
Wil jij de passie voor het voetbal meemaken en daarnaast ook iets terugdoen voor de groep kansarme mensen in Brazilië? Boek dan nu nog een vrijwilligerswerkreis met vertrek in mei of juni 2014!

Lees meer

Nieuw: backpacken in Azië met Stray Travel!

Vrijdag 14 februari 2014
Vrijwilligerswerk in Azië combineren met reizen? Dat kan vanaf nu met de Stray Travel buspas! Bekijk snel de mogelijkheden..

Lees meer

Interview: vrijwilligerswerk met het gezin

Woensdag 12 februari 2014
Met het hele gezin vrijwilligerswerk doen is een unieke ervaring. Benieuwd hoe dat er aan toe gaat? We interviewden een Nederlands gezin dat er voor koos om vrijwilligerswerk te gaan doen in Nepal.

Lees meer

Reisgenoten gezocht: vrijwilligerswerk groepsreizen

Dinsdag 4 februari 2014
Als je voor het eerst een dergelijke grote reis maakt, kun je behoefte hebben aan een reisgenoot die samen met jou die sprong in het diepe gaat maken. Wij krijgen geregeld vragen van vrijwilligers die een reisgenoot zoeken. De meest gestelde op een rij!

Lees meer

11-jarige Xavier gaat vrijwilligerswerk doen in Zambia

Woensdag 22 januari 2014
De 11-jarige Xavier Friesen uit Venray begint in februari aan een bijzonder project. Hij vertrekt naar Zambia om daar kinderen van zijn leeftijd les te geven en te helpen een schooltje te bouwen. Zijn moeder gaat met hem mee naar Zambia.

Lees meer

Kerst over de hele wereld

Dinsdag 24 december 2013
Hoewel wij van onze eigen Nederlandse kersttradities houden, zijn we ook heel erg nieuwsgierig naar wat de rest van de wereld doet.

Lees meer

Slum Outreach project in India ontvangt in 2014 onze steun!

Woensdag 18 december 2013
Elk jaar steunt Travel Active een vrijwilligerswerkproject dat een beetje extra aandacht van ons, maar ook van onze vrijwilligers kan gebruiken. In 2014 is dit het Happy Hearts Slum Outreach project in Goa, India!

Lees meer

Meer nieuws in het archief:

 Laatste Nieuws | Vrijwilligerswerk | Travel Active