Wildlife & Travel

Wildlife & Travel is hét programma indien je een passie hebt voor dieren en de natuur! Mogelijk voor zowel Nederlandse als Belgische reizigers. Draag je steentje bij aan de verzorging en bescherming van onze prachtige planeet en beleef een unieke avontuurlijke ervaring.

Afrika is bij uitstek het werelddeel voor safari’s, schitterende wildparken en slapen onder de sterren terwijl de wilde dieren om je heen brullen. In zowel veel Afrikaanse landen, Azië en Latijns-Amerika is een grote diversiteit aan ‘Wildlife’ te vinden. Wil jij helpen met het onderhoud van de natuur, de parken of opvangcentra en de verzorging van wilde dieren, dan is het Wildlife & Travel écht iets voor jou! Na enkele weken ken je alle geheimen van de prachtige natuur!

Je kunt kiezen uit verschillende projecten in Zuid-Afrika, Namibië, Zimbabwe, Mauritius, Costa Rica, Sri Lanka en China. Je kunt ook meerdere landen en/of projecten combineren. En onze projecten zijn ook zeer geschikt om als stage te doen. Met Wildlife & Travel leer je op een speciale manier een land en vooral de prachtige natuur kennen. En daar krijg je veel voor terug: een unieke ervaring en het gevoel dat je iets voor het behoud van natuur en haar wild hebt gedaan.

Meest populaire Wildlife & Travel reizen
Wildlife Rehabilitation Centre

Wildlife Rehabilitation Centre

Wildlife & Travel | Zuid-Afrika
Hier worden zieke, gewonde en vergiftigde dieren verzorgd. Ook worden er dieren die wees zijn geworden, opgevoed met de bedoeling ze terug te plaatsen in de nat...

Naar programma
Turtle Conservation Rodrigues

Turtle Conservation Rodrigues

Wildlife & Travel | Mauritius
Dit project bevindt zich op het kleine eiland Rodrigues en geeft je de kans om te werken met landschildpadden ook wel Tortoises genoemd. ...

Naar programma

Tasman verzekeringen reisverzekering voor vrijwilligerswerk in het buitenland Gastgezinnen gezocht