Wildlife & Travel - China

Wildlife & Travel - China

De reuzenpanda is één van de meest bedreigde diersoorten op onze aarde. Er blijven steeds minder oerbossen met bamboe voor de reuzenpanda over. Een ander probleem is dat de reuzenpanda zich maar moeilijk voortplant. Sinds het begin van de jaren '60 heeft de Chinese regering een aantal pandareservaten opgericht. Ook werd de jacht op panda’s officieel verboden. Nu bestaan er ongeveer 40 pandareservaten in China. Het panda project in China bevind zich in Chengdu, in het zuidwesten van China. Als ‘Pandakeeper’ kun je voor een periode van minimaal 2 weken gaan werken in een reservaat voor Reuzenpanda’s en deze indrukwekkende dieren van dichtbij aanschouwen!

Wildlife China

Wil jij graag meer van het traditionele China ontdekken? Kies dan voor de Cultural Exploring week: een week waarin je kennismaakt met de Chinese cultuur, de taal en interessante bezienswaardigheden bezoekt. De Cultural Exploring week vindt plaats in Chengdu. Je kunt je reis naar China hiermee starten maar je kunt deze week ook na je werkperiode op het pandaproject toevoegen.
 

Wildlife & Travel - China reizen

Panda Project

Panda Project

Wildlife & Travel | China
De prachtige reuzenpanda is een van de meest zeldzame diersoorten op deze wereld. Zet je in voor het behoud van de bedreigde reuzenpanda! ...

Naar programma

Tasman verzekeringen reisverzekering voor vrijwilligerswerk in het buitenland Gastgezinnen gezocht