Nieuws

Travel Active heeft een speciale 'eindexamenregeling'

Donderdag 24 april 2014
Eindexamenkandidaten opgelet! Boek jij je reis bij Travel Active, dan kun jij met de annuleringsverzekering kosteloos annuleren wanneer jij voor je examen zakt.

Lees meer

Student of professional? Deel je kennis in Nepal!

Woensdag 23 april 2014
Nepal biedt heel veel mogelijkheden voor vrijwilligers zonder specifieke opleiding, maar zeker ook voor studenten en professionals! Ga jij jouw kennis delen in het prachtige Nepal?

Lees meer

Vrijwilligerswerk in de zomer - wees er snel bij!

Dinsdag 11 maart 2014
Op dit moment zijn er voor de zomerperiode nog verschillende projecten die jouw hulp heel goed kunnen gebruiken. Maar wees snel want sommige projecten zitten alweer bijna vol!

Lees meer

Ontmoet het Vrijwilligerswerk team Travel Active

Vrijdag 28 februari 2014
Wil jij meer informatie over onze vrijwilligerswerk, wildlife of taalreizen programma's? Kom dan op 8 maart a.s. naar Joho in Den Haag!

Lees meer

Linda liep stage in Zimbabwe!

Maandag 16 december 2013
Als student Eco & Wildlife aan Helicon Opleidingen in Velp kreeg Linda de mogelijkheid stage te lopen in het buitenland. Linda koos via Travel Active voor het Chipangali Wildlife Orphanage, een Aequor erkend stagebedrijf midden in Zimbabwe!

Lees meer

Nieuw: help de gibbons in Thailand

Donderdag 3 oktober 2013
Als vrijwilliger kun jij gaan helpen op een speciale gibbon opvang in de Thaise regio Mae Sot, waar withand -, ruif - en piliated gibbons worden opgevangen.

Lees meer

Maak kennis met onze ambassadeurs tijdens de infodag in Arnhem

Donderdag 29 augustus 2013
Wil jij meer weten over het vrijwilligerswerk dat Travel Active aanbiedt? Onze ambassadeurs delen op 21 september graag hun ervaringen met jou!

Lees meer

Met spoed gezocht: Nederlandse gastgezinnen

Vrijdag 16 augustus 2013
Voor enkele studenten die zijn opgevangen bij een tijdelijk gastgezin zoeken wij nog een vast gastgezin dat hen voor de hele periode in Nederland wil opvangen!

Lees meer

Nieuwe vrijwilligerswerkprojecten Bali en Vietnam!

Donderdag 1 augustus 2013
Wil jij vrijwilligerswerk gaan doen op Bali of in Vietnam? Travel Active heeft verschillende nieuwe projecten in deze landen toegevoegd! Help straatkinderen in Vietnam, geef Engelse les of neem deel aan het milieuproject op Bali!

Lees meer

Travel Active favoriete reisorganisatie vrijwilligerswerk!

Dinsdag 2 juli 2013
Na een spannende strijd heeft het Wereldwijzer reisforum Travel Active gekozen tot favoriete organisatie vrijwilligerswerk 2013!

Lees meer

Breaking nieuws: invoering leenstelsel een jaar uitgesteld

Vrijdag 7 juni 2013
Zojuist is in Den Haag besloten om het invoeren van het leenstelsel voor studenten een jaar uit te stellen. Grijp die kans om toch nog een tussenjaar te doen met een vette buitenlandervaring!

Lees meer

Twijfel jij over een buitenland avontuur?

Dinsdag 21 mei 2013
Angsten en twijfels bij een buitenlandavontuur. Iedereen heeft ze, maar laat je je daardoor tegenhouden?

Lees meer

Zomervakantieplannen? Doe vrijwilligerswerk!

Donderdag 28 maart 2013
Het doen van vrijwilligerswerk is natuurlijk een leuke en inspirerende manier om je zomervakantie in te vullen. Op dit moment zijn er voor de zomerperiode nog verschillende projecten die jouw hulp heel goed kunnen gebruiken!

Lees meer

Nieuw: vrijwilligerswerk in Vietnam!

Woensdag 27 februari 2013

Lees meer

Valentijns special: Vrijwilligers lovestory

Donderdag 14 februari 2013
Een tijdje vrijwilligerswerk in het buitenland, brengt naast de fantastische ervaring, soms nog iets moois met zich mee: ‘de liefde’! Speciaal voor Valentijnsdag hebben wij een oproep gedaan aan oud vrijwilligers die tijdens hun tijd in het buitenland de liefde van hun leven hebben gevonden. Lees hier de romantische verhalen die we hebben ontvangen.

Lees meer

Meer nieuws in het archief: