Wildlife & Travel - Zimbabwe

Wildlife & Travel - Zimbabwe

Zimbabwe is het land bij uitstek om wildlife te spotten! Voor de mooiste natuurparken, een ontmoeting met de vriendelijke Bantoebevolking en de indrukwekkende Victoria Waterfalls moet je in Zimbabwe zijn. Het voormalige Rhodesië heeft vele ruïnes uit lang vervlogen tijden, bijzondere Shona-rotstekeningen en vele internationale tentoonstellingen. Ook voor avonturiers is Zimbabwe de ideale reisbestemming. Wat dacht je van bungeejumpen bij de Victoria Waterfalls, raften of een olifantensafari?

Wildlife Zimbabwe

Zimbabwe heeft niet alleen een rijke geschiedenis aan diverse culturen zoals de Bantoe en de Shona, maar het is ook de ideale bestemming als je op zoek bent naar Afrika’s rijke fauna. Het land heeft een aantal beschermde gebieden waar vele diverse soorten dieren leven. Ga je naar Zimbabwe dan heb je een grote kans om kuddes olifanten, zebra’s, neushoorns en nijlkrokodillen tegen te komen. Bovendien ligt het grootste nationale park van Zimbabwe aan de rand van de immens grote Kalahari woestijn. Gegarandeerd dat je de Big Five tegen komt!
 

Wildlife & Travel - Zimbabwe reizen

Wildlife Rescue & Research Center

Wildlife Rescue & Research Center

Wildlife & Travel | Zimbabwe
Heb je er altijd van gedroomd om te werken in de Afrikaanse savanne met de meest bijzondere dieren? Het Wildlife Rescue & Research Center biedt je de kans om in...

Naar programma

Tasman verzekeringen reisverzekering voor vrijwilligerswerk in het buitenland Gastgezinnen gezocht