Wildlife & Travel - Zimbabwe

Wildlife & Travel - Zimbabwe

Zimbabwe is het land bij uitstek om wildlife te spotten! Voor de mooiste safariplekjes en ontmoetingen met de vriendelijke Bantoebevolking moet je in Zimbabwe zijn. Het voormalige Rhodesië heeft daarnaast vele indrukwekkende ruïnes uit lang vervlogen tijden. Avontuur genoeg in het land tussen de Zambesi en Limpopo rivieren! Wat dacht je van een olifantensafari, of veer jij liever mee met de bungee-elastieken bij de Victoria Waterfalls? Hier stort de Zambesi maar liefst 110 meter de diepte in. De ‘rook die dondert’ is een van de meest indrukwekkende watermassa’s ter wereld.

Wildlife Zimbabwe

Zimbabwe is lange tijd een Britse kolonie geweest, pas in 1980 werd het land officieel onafhankelijk. Engels is dan ook de officiële taal, maar daarnaast zijn er vele Bantoetalen. Meer dan driekwart van de bevolking hoort bij de Shona. In de ruïnestad Groot-Zimbabwe in het zuidoosten vind je de grootste bewaard gebleven gebouwenverzameling van Afrika van vóór de kolonisatie. Het land heeft een aantal beschermde gebieden waar vele verschillende dieren voorkomen. Duizenden olifanten, kuddes zebra’s, breedlipneushoorns en Nijlkrokodillen om maar iets te noemen.
 

Wildlife & Travel - Zimbabwe reizen

The Wildlife Orphanage

The Wildlife Orphanage

Wildlife & Travel | Zimbabwe
Heb je er altijd van gedroomd om te werken in de Afrikaanse savanne met de meest bijzondere dieren? Het Wildlife Orphanage biedt je de kans om intensief in cont...

Naar programma

Tasman verzekeringen reisverzekering voor vrijwilligerswerk in het buitenland Gastgezinnen gezocht