Blijf up-to-date van onze acties!

Op deze pagina vind je een overzicht van onze huidige acties. Momenteel zijn er 2 acties waaraan je deel kunt nemen. Lees snel verder!

Zomeractie Taalreizen Spanje 2016


Maak gebruik van onze zomeractie van 2016 en krijg 10% korting op een taalreis in Spanje! Boek tussen 20 mei en 23 juni 2016. Bekijk snel de actiepagina voor korting op een taalreis in Spanje voor meer informatie.

De Spaanse taal wordt steeds meer gesproken in deze wereld en daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om Spaans te leren. Dat kun je natuurlijk het beste doen op bestemming tussen de Spaanse locals, terwijl je de Spaanse taal en cultuur beter leert kennen. Wanneer je dit jaar naar een talenschool in Spanje gaat, krijg je maar liefst 10% korting.


Zomeractie Taalreizen New York 2016


Maak gebruik van onze zomeractie van 2016 en krijg tot wel 35% korting bij een taalreis in New York! Boek tussen 20 mei 2016 en 1 juli 2016. Bekijk snel de actiepagina voor korting op een taalreis in New York voor meer informatie.

Wonen en leren in hartje Manhattan. Met deze taalreis in New York krijg je deze unieke kans. Profiteer van korting op jouw Taalreis in New York wanneer je verblijft in de Manhattan School of Music. De Manhattan School of Music ligt vlakbij Colombia University en Central Park, waardoor je omringt wordt door allerlei studenten en culturen. En ook het uitzicht vanuit jouw kamer is fantastisch. Afhankelijk van aan welke kant je verblijft in deze accommodatie, heb je uitzicht op Harlem, Manhattan of de East River. En geloof ons, dat uitzicht is waanzinnig!