Prepare for work!

Een goede voorbereiding is het halve werk. Travel Active  biedt de perfecte voorbereiding op jouw Work & Travel avontuur in Australië. Fris je Engels op en breid je woordenschat uit met de “Prepare for work” taalcursus, dan heb jij altijd je woordje klaar!


Jouw fantastische job
Tijdens de taalcursus van 2 tot 12 weken wordt specifiek aandacht gegeven aan communicatie op de werkvloer, met de nadruk op de spreek- en luistervaardigheid. In korte tijd raak jij zelfverzekerd van je Engels en haal je net dat ene streepje voor dat jou die fantastische job oplevert.

'Ozzie slang'
Ook tijdens het reizen zul je de voordelen van een Engelse cursus ervaren. Omdat de cursus ook het Aussie Engels niet vergeet, ben jij straks al bekend met enkele typische Australische woorden:

barbie = barbecue
esky = koelbox
ankle-biter = klein kind
stingers = kwallen

The Aussie way
Door je reis te beginnen met een taalcursus kun je rustig aan het Aussie leven wennen. In een gastgezin zit je meteen midden in het Australische leven en word je op geheel Australische wijze met open armen ontvangen. Omdat je naar Australië vertrekt om het echte backpackerswereldje te gaan verkennen, kun je er ook voor kiezen om in ons moderne uitgebreide hostel in Sydney te verblijven. In de dorms maak je nieuwe internationale vrienden en krijg alvast een voorproefje van wat je tijdens je reis te wachten staat.

Informeer het Backpacken team (0478-551900) naar de mogelijkheden en beschikbaarheid van de Prepare for Work taalcursussen.