Aisling uit Italië

16 jaar | zoekt gastgezin | vanaf augustus tot zomervakantie 2023 | TTO

Aisling zoekt een gastgezin

16 jaar • Italië • augustus tot zomervakantie 2023

Ik hoop tijdens mijn tijd in Nederland nieuwe mensen te ontmoeten en te groeien als persoon!”

Weetjes over mij

  • Ik ben erg sportief, zo turn ik al sinds ik vijf ben en ook hou ik van zwemmen, duiken en in de winter vind ik het heerlijk om te skiën met mijn familie 
  • Ook ben ik muzikaal. Ik speel al zeven jaar piano en heb vroeger in een koor gezeten. Naar muziek luisteren is een van mijn grootste hobby’s 
  • In mijn vrije tijd vind ik het tevens leuk om met vriendinnen af te spreken, films te kijken en te lezen 
  • Ik wil na mijn uitwisselingsprogramma naar Rome verhuizen om daar drama te studeren. Ik zou namelijk in de filmindustrie willen werken als (stem)actrice 

Bijzonderheden     Aisling zal in Nederland tweetalig onderwijs volgen

Interesses Films • Muziek • Sporten • Lezen
Eigenschappen Sociaal • Gedreven • Positief • Zelfstandig

Meer informatie over gastgezin worden?

Stel ons uw vragen

Wat is High School Holland?

Travel Active geeft buitenlandse jongeren de mogelijkheid om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met onze Nederlandse cultuur. De jongeren zijn tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven twee maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur: vaak is dit de eerste keer dat zij voor een langere periode hun thuis verlaten. De buitenlandse studenten kunnen niet wachten om aan hun avontuur te beginnen!

In Nederland verblijven de studenten bij een gastgezin. Zo leren ze pas echt wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen. Families die open staan voor andere culturen en wel zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Wanneer u dit avontuur aangaat, zult u zich verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak wil de student ook wat van zijn eigen cultuur delen, bijvoorbeeld gerechten of hun eigen taal. Laat u de droom van de student uitkomen? Lees meer over dit programma... of Bekijk alle studenten...

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.