Aisling uit Italië

16 jaar | Italië | september tot zomervakantie 2023 | TTO

Aisling zoekt een gastgezin

16 jaar • Italië • september tot zomervakantie 2023

“Ik hoop tijdens mijn tijd in Nederland nieuwe mensen te ontmoeten en te groeien als persoon!” 

Over mij:

  • Basketbal is en groot onderdeel van mijn leven. Ik heb ook een aantal jaar op hoog niveau gespeeld.
  • Naast basketbal speel ik ook graag andere sporten, zoals zwemmen, tennis en skiën. Deze speel ik allemaal op mijn school.
  • Ik luister graag naar muziek. Een paar van mijn favoriete artiesten zijn Radiohead en Mac Demarco.
  • Een andere passie van mij is lezen. Mijn favoriete vakken op school zijn dan ook filosofie en literatuur.
  • Als ik tijd heb kijk ik ook graag naar films. Een paar van mijn favoriete films zijn "The legend of 1900" en "Bladerunner(1982)".

Mijn familie:

Op dit moment woon ik samen met mijn moeder, vader en broertje in een erg afgelegen dorpje in Italië. Ik heb ook nog een oudere broer die op dit moment in Turin woont, vanwege zijn basketbal carrière. Zoals je misschien al doorhebt speelt basketbal een grote rol in onze familie. Op dit moment woon ik in Italië, maar ik ben geboren in Dublin, Ierland, en daar heb ik de eerste vijf jaar van mijn leven gewoond. Mijn naam Aisling is ook Iers en betekent "droom". Ook heb ik nog een tijdje uit huis gewoond om op hoog niveau te kunnen basketballen. Mijn familie is vrij chaotisch en dat heb ik zelf ook een beetje overgenomen. Ik ben erg close met heel mijn familie en dan voornamelijk met mijn broers. Ik ga hun dan ook het meeste missen!

Quote van ouders: "Aisling is een ambitieus en sportief persoon. Dit is te zien in haar doorzettingsvermogen met school en de sporten die ze speelt. Verder is ze onafhankelijk en is extreem loyaal naar iedereen om haar heen"

Talenkennis: Engels (moedertaal) • Italiaans (moedertaal) • Frans (basis).

Interesses: Basketbal • Lezen • Naar muziek luisteren • Sporten • Films kijken

Eigenschappen: Sociaal • Gedreven • Sportief • Zelfstandig.

Gastgezin worden?

Meer informatie over gastgezin worden?

Stel ons uw vragen

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

Travel Active geeft buitenlandse jongeren de mogelijkheid om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met onze Nederlandse cultuur. De jongeren zijn tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur: vaak is dit de eerste keer dat zij voor een langere periode hun thuis verlaten en kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zo leren ze pas écht wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen. Families die open staan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Wanneer u deze ervaring aangaat, zult u zich verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak wil de student ook wat van zijn eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat u de droom van de student uitkomen? Lees meer over het programma of bekijk alle studenten.

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.