Alessia uit Italië

17 jaar | zoekt gastgezin | vanaf augustus tot november 2022

Italiaanse Alessia zoekt een gastgezin

17 jaar • Italië • augustus tot november 2022

“Ik heb voor een uitwisseling gekozen omdat ik van uitdagingen hou en gemotiveerd ben om er een succes van te maken. Ik heb enorm zin om er samen met jullie een leuke paar maanden van te maken!"   

Weetjes over mij

  • Mijn ouders, zusje en ik gaan elke week ergens pizza eten en dan kunnen we kletsen. Ik vind het ook leuk om met mijn zusje een film te kijken of haar te helpen met haar huiswerk 
  • In mijn vrije tijd ga ik wel eens samen met vrienden naar een café om te kletsen en kaartspelletjes te spelen 
  • Ik heb door de jaren heen veel verschillende sporten geprobeerd. Ik ga nu een aantal keer per week naar de sportschool, soms ga ik met mijn moeder en dat is altijd erg gezellig 
  • Ik vind het leuk om kennis te maken met een nieuwe cultuur en mezelf verder te ontwikkelen 
Interesses Sporten • Muziek en films • Tekenen • Afspreken met vrienden
Eigenschappen Spraakzaam • Creatief • Sociaal • Behulpzaam

Meer informatie over gastgezin worden?

Stel ons uw vragen

Wat is High School Holland?

Travel Active geeft buitenlandse jongeren de mogelijkheid om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met onze Nederlandse cultuur. De jongeren zijn tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven twee maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur: vaak is dit de eerste keer dat zij voor een langere periode hun thuis verlaten. De buitenlandse studenten kunnen niet wachten om aan hun avontuur te beginnen!

In Nederland verblijven de studenten bij een gastgezin. Zo leren ze pas echt wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen. Families die open staan voor andere culturen en wel zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Wanneer u dit avontuur aangaat, zult u zich verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak wil de student ook wat van zijn eigen cultuur delen, bijvoorbeeld gerechten of hun eigen taal. Laat u de droom van de student uitkomen? Lees meer over dit programma... of Bekijk alle studenten...

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.