Hanneke

Ambassadeur Au Pair

Naam: Hanneke
Woonplaats: Maasbree
Programma + land(en): Au pair Australië

Mijn naam is Hanneke Geluk en ik ben 23 jaar. Ik ben voor 8 maanden vertrokken naar Australië. Hier heb ik als au pair gewerkt binnen een gezellig en hardwerkend gezin. De reden waarom ik voor een buitenlandse ervaring heb gekozen is omdat ik van kleins af aan altijd al de wereld wilde ontdekken en door verschillende programma's is Australië hoog op mijn lijstje gekomen. Ik durfde niet gelijk alleen te reizen, waardoor ik heb gekozen om een au pair avontuur aan te gaan. Dit was niet de enige reden want het au pair avontuur sluit ook aan bij mijn studie en toekomstgericht werk. Na dat avontuur kan ik het alleen maar beamen en wil ik nog meer gaan ontdekken. Hierdoor heb ik mij zelf ook goed leren kennen waardoor ik nu vaker alleen op reis ga. Dromen komen uit en ik raad het iedereen aan om zo'n reiservaring aan te gaan. Je ontwikkelt jezelf ook enorm op persoonlijk gebied.

Dit blijft een herinnering voor altijd! Ik heb genoeg hoogtepunten en dieptepunten gehad in die tijd waardoor dit een unieke reiservaring is en dat pakt niemand meer van mij af. Wat ook mooi aan dit avontuur is dat je zoveel nieuwe mensen leert kennen van over heel de wereld. Je sluit vriendschappen voor het leven.

Ik ben ambassadeur geworden van Travel Active, omdat ik mijn reiservaringen graag met jullie wil delen en je wil helpen om zelf een avontuur aan te gaan. Hopelijk kan ik mijn enthousiasme naar jullie overbrengen dat jullie zelf de stap nemen!

Mijn reisquote die ik daar heb gezien en nog altijd met mij meeneem:

"Travelling, it leaves you speechless, then turns you into a storyteller!"

Wil jij in contact komen met Hanneke? Stuur dan een e-mail naar: aupair@travelactive.nl.

Keer terug naar het volledige overzicht van ambassadeurs.

Travel Active ambassadeur Hanneke

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.