Lieke

Ambassadeur High School

Naam: Lieke
Woonplaats: Wijchen
Programma: High School Amerika

Hoi allemaal!

Mijn naam is Lieke en ik besloot in mijn tussenjaar een High School jaar in Amerika te volgen met Travel Active. Dit was de beste keuze ooit! Ik woonde in de miljoenenstad San Antonio in Texas. Ik had een geweldige band met mijn gastgezin en heb er echt een tweede familie bij! In Amerika kon ik op school kiezen uit de gekste vakken. Van houtbewerking tot fotografie en van US history tot atletiek, alles was mogelijk. Ik had mijn camera meegenomen en besloot fotografie te nemen. Ik stond zelfs bij sommigen bekend als “het Nederlandse meisje dat sportfoto’s maakt”. Super grappig! Buiten dat ik mijn liefde voor fotografie heb ontdekt, heb ik veel geleerd over mezelf, over de Amerikaanse cultuur en heb ik vrienden gemaakt voor het leven!

Dankzij Travel Active kon ik naar de andere kant van de wereld om iets nieuws (en spannends) te doen en compleet uit mijn comfort zone te gaan. Echt een aanrader voor iedereen!

Tijdens infodagen kon ik altijd mijn vragen stellen aan oud-studenten en nu is het mijn beurt om jullie hopelijk te kunnen helpen! Ik sta graag voor jullie klaar als ambassadeur en neem gerust contact met mij op via Travel Active!

“And then I realized that adventure was the best way to learn.”

 Wil jij in contact komen met Lieke? Stuur dan een e-mail naar: highschool@travelactive.nl

Keer terug naar het volledige overzicht van ambassadeurs.

Travel Active ambassadeur Lieke

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.