Marije

Ambassadeur Au Pair

Naam: Marije
Woonplaats: Amstelveen
Programma: Au pair Amerika

Hoi (toekomstige) wereldreiziger!

Alweer een aantal jaar geleden kwam ik per ongeluk bij het au pair programma van Travel Active uit, toen ik mij aan het oriënteren was voor wat ik na mijn middelbare school wilde gaan doen. Vanaf dat moment was ik verkocht. Na zeven jaar keihard werken voor mijn diploma vond ik het tijd voor een break. Die break om mijn tussenjaar mee te vullen vond ik in het au pair programma van Travel Active.

Met hun programma ben ik uiteindelijk voor 12 maanden als au pair aan de slag gegaan in Chicago. Wat was dat een geweldige ervaring! Nooit eerder was ik langer dan 3 weken van huis geweest, nooit eerder had ik buiten de grenzen van Europa gereisd. In alle opzichten was het één groot avontuur. Ik ging erheen met het doel mij meer comfortabel te voelen met de Engelse taal, maar ik kwam ik terug met een boost aan zelfvertrouwen. Bovendien heb ik er erg goed op mijn eigen benen leren staan, geleerd altijd goed voor mezelf te zorgen en leren door te zetten, ook als het even tegen zit. Verder heb ik tijdens mijn jaar in Amerika zoveel nieuwe mensen van over de hele wereld leren kennen. Er zijn nieuwe vriendschappen ontstaan. Ik heb zoveel mooie plekken in Amerika kunnen zien. En Chicago zal voor altijd mijn tweede hometown zijn. Zo’n ervaring gun ik jou ook!

Travel Active voelde daarbij voor mij vanaf het eerste moment als een veilige basis om dit avontuur samen mee aan te gaan. In elk moment van angst en onzekerheid voor vertrek tot op het moment van vertrekken hebben ze me bijgestaan. Ook toen ik eenmaal gesetteld was in Amerika bleven ze betrokken bij wat ik allemaal deed.

Denk jij na het horen van mijn verhaal: dit wil ik ook? Of mocht je naar aanleiding van mijn verhaal nog vragen hebben? Stuur mij via Travel Active een mail of bezoek één van onze infodagen en ik zal proberen al je vragen te beantwoorden.

Alles waar je ogen van gaan sprankelen moet je doen!

Wil jij in contact komen met Marije? Stuur dan een e-mail naar: aupair@travelactive.nl.

Keer terug naar het volledige overzicht van ambassadeurs.

Travel Active ambassadeur Marije

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.