Marit

Marit

Naam: Marit
Programma: High School Amerika

Hoi! Mijn naam is Marit, ik ben ondertussen alweer meer dan 5 jaar ambassadeur bij Travel Active. In het schooljaar 2013-2014 heb ik als high school student een jaar in Panama City, Florida gewoond. Ik was toen net klaar met de middelbare school en wilde graag meer van de wereld zien, en buiten mijn comfort zone stappen. Ik heb er ontzettend veel van geleerd, ben zelfverzekerder geworden en heb zoveel toffe ervaringen meegemaakt. De mooiste herinneringen zijn toch wel de momenten die ik met mijn Amerikaanse vrienden en gastgezin heb meegemaakt. Zo zal ik kerst, prom en graduation echt nooit vergeten!

Ik ben ambassadeur geworden omdat ik mijn persoonlijke ervaringen graag met jullie deel, en ook geef ik graag tips om het meeste uit je buitenlandervaring te halen. Hier alvast één: zeg JA! Hoe spannend het ook is. Het afgelopen jaar ben ik solo op wereldreis geweest, een ervaring die ik nooit had aangedurfd als ik niet eerst high school in het buitenland via Travel Active had gedaan. Je hebt er je hele leven profijt van.

Wie weet zie ik je binnenkort tijdens een infodag! Groetjes, Marit

“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.”

Wil jij in contact komen met Marit? Stuur dan een e-mail naar: highschool@travelactive.nl. Lees ook de blog die Marit heeft geschreven over haar tijd in Amerika!

Keer terug naar het volledige overzicht van ambassadeurs.

Travel Active ambassadeur Marit

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.