Marleen

Ambassadeur Work & Travel

Naam: Marleen
Woonplaats: Delft
Programma + land(en): Work & Travel in Australië en vrijwilligerswerk groepsreis in India

Hallo allemaal!

Mijn naam is Marleen en ik heb al veel mooie plekken van deze wereld mogen bezoeken. Het begon allemaal met mijn tussenjaar. In mijn tussenjaar ben ik 11 maanden op reis geweest! Dit was een van de beste jaren van mijn leven. Ik begon met een drie maanden Engelse taalcursus in Canada, daarna ben ik vertrokken naar Australië om daar als Au Pair te gaan werken. Ook heb ik nog twee maanden in Nieuw-Zeeland rondgereisd. Toen ik terug kwam van deze reis was ik nog lang niet klaar met de wereld verkennen en heb ik nog veel meer landen van m’n lijstje mogen strepen.

Travel Active heeft me tijdens m’n tussenjaar heel goed geholpen met alle voorbereidingen. Het is best spannend als je besluit om je in je eentje op reis te gaan. Als je dan een goede organisatie achter je hebt staan weet je in ieder geval zeker dat alles goed geregeld is. Omdat Travel Active me zo goed bevallen is, heb ik besloten om ook met Travel Active op een reis naar India te gaan. Dit was ook echt een geweldige ervaring.

Het leukste aan al het reizen vind ik de mensen die je leert kennen! Ik heb op mijn reizen zoveel lieve en vriendelijke mensen leren kennen. Met sommige heb ik ook nog steeds contact en ik zoek ze ook regelmatige in het buitenland op. Zo krijg je overal logeeradresjes waar je mag blijven slapen. Nog meer reden om weer je backpack te pakken en op reis te gaan dus! Tegen iedereen die nog twijfelt of het spannend vindt om een tussenjaar te nemen of voor langere periode op reis te gaan zeg ik GEWOON DOEN! Ik heb er geen moment spijt van gehad en denk er elke dag nog met veel plezier (en ook een beetje heimwee) aan terug. Als je vragen hebt over mijn avonturen, mag je altijd contact met me opnemen. Ook sta ik vaak op informatieavonden m’n verhaal te vertellen. Ik sta je graag te woord!

“Life begins at the end of your comfort zone” - Neale Donald Walsch

Wil jij in contact komen met Marleen? Stuur dan een e-mail naar: vrijwilligerswerk@travelactive.nl of naar workandtravel@travelactive.nl

Keer terug naar het volledige overzicht van ambassadeurs.

Travel Active ambassadeur Marleen

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.