Atiwit uit Thailand

16 jaar | zoekt gastgezin | vanaf augustus tot zomervakantie 2023

Atiwit zoekt een gastgezin

16 jaar • Thailand • augustus tot zomervakantie 2023

“Tijdens mijn uitwisseling wil ik nieuwe vrienden maken en heb ik hopelijk veel quality time met mijn vrienden en gastfamilie!” 

Weetjes over mij

  • Mijn naam is Atiwit, maar mijn vrienden en familie noemen me Fluke 
  • Ik hou van muziek, ik speel de piano en viool. Als ik muziek maak kan ik lekker relaxen en kalm worden. Mijn favoriete artiest is Olivia Rodrigo, en mijn favoriete pianisten zijn Beethoven en Chopin 
  • Mijn familie en ik hebben het erg leuk samen, mijn moeder is mijn beste vriend, steunt me altijd en we spelen samen badminton. Mijn oma en ik koken graag samen, ons favoriete gerecht is gebakken rijst 
  • In mijn vrije tijd kijk ik graag naar films, mijn favoriete genres zijn horror, avontuur, actie en fantasie. Daarom is mijn favoriete reeks de Harry Potter reeks, een combinatie van alle genres 
  • Later wil ik dokter worden, daardoor ben ik nu gemotiveerd om veel te leren en in het buitenland ervaringen op te doen 

 

Bijzonderheden     Atiwit zal in Nederland tweetalig onderwijs volgen

Interesses Piano en viool • Films • Tekenen • Familie tijd
Eigenschappen Vriendelijk • Muzikaal • Leergierig • Optimistisch

Meer informatie over gastgezin worden?

Stel ons uw vragen

Wat is High School Holland?

Travel Active geeft buitenlandse jongeren de mogelijkheid om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met onze Nederlandse cultuur. De jongeren zijn tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven twee maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur: vaak is dit de eerste keer dat zij voor een langere periode hun thuis verlaten. De buitenlandse studenten kunnen niet wachten om aan hun avontuur te beginnen!

In Nederland verblijven de studenten bij een gastgezin. Zo leren ze pas echt wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen. Families die open staan voor andere culturen en wel zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Wanneer u dit avontuur aangaat, zult u zich verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak wil de student ook wat van zijn eigen cultuur delen, bijvoorbeeld gerechten of hun eigen taal. Laat u de droom van de student uitkomen? Lees meer over dit programma... of Bekijk alle studenten...

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.