Infodagen Gratis magazine

Exclusief: ga samen met een au pair groep naar Australië!

In januari hebben wij een exclusieve actie speciaal voor Travel Active au pairs die in Australië aan de slag willen. Je start je avontuur namelijk niet alleen, maar met een groep au pairs! Samen met deze groep én begeleiding vanuit Travel Active begin jij jouw tijd Down Under dus extra goed. De eerste paar dagen ontdek je samen het altijd levende Sydney en vier je zelfs Australia Day! Let op: er zijn slechts beperkte plaatsen beschikbaar voor dit programma. 

Australië is een populaire plek onder au pairs. Niet heel vreemd, want zowel de steden als de natuur in Australië zijn echt adembenemend! De Australische bevolking is onwijs warm, open en gastvrij en er heerst een echte ‘no worries’ mentaliteit. Als au pair ben je een echt onderdeel van het gezin en voornamelijk verantwoordelijk voor de verzorging van de kinderen.  Wil jij mee met deze groepsvlucht naar Australië? 

Hoe ziet het programma eruit?

 Je vertrekt op 22 januari naar Sydney en begint je au pair tijd in Australië met een gave oriëntatie. Tijdens deze eerste dagen ga je samen met de groep de leukste activiteiten ondernemen. Op 26 januari word je opgehaald door je gastgezin en vervolg jij jouw au pair avontuur met je nieuwe familie. Je boekt het complete Au Pair Australië groepsprogramma al voor €2395,-. Hierbij is het volgende inbegrepen:

  • Een wijzigbaar jaarretourticket naar Sydney (via KLM)
  • Een gave accommodatie bij Coogee Beach
  • Een bijzonder feest op Australia Day met o.a. een gezellige 'Ozzie BBQ' op het strand!
  • Leuke activiteiten met de andere au pairs
  • Begeleiding door Travel Active
  • Kennismaking met de organisatie in Australië

Boek het Au Pair in Australië programma met vertrekdatum 22 januari om kans te maken om mee te gaan met deze exclusieve oriëntatie. Samen met Travel Active ga je op zoek naar een passend gastgezin en hoor je daarna of jij mee mag met de groepsvlucht. Op 22 januari vertrek je samen met andere au pairs en begeleiding van Travel Active naar Sydney en geniet van een bijzondere oriëntatie! Daarna begint je eigen au pair avontuur. And so the adveture begins! 

Deel deze pagina