Infodagen Gratis magazine

Exclusief: ga samen met een au pair groep naar Australië!

In januari hebben wij weer een actie speciaal voor Travel Active au pairs die in Australië aan de slag willen. Je start je avontuur namelijk niet alleen, maar met een groep au pairs! Samen met deze groep én begeleiding vanuit onze Australische partnerorganisatie begin jij jouw tijd Down Under dus extra goed. De eerste paar dagen ontdek je samen het altijd levendige Sydney! Let op: er zijn slechts beperkte plaatsen beschikbaar voor dit programma.

Australië is een populaire plek onder au pairs. Niet heel vreemd, want zowel de steden als de natuur in Australië zijn echt adembenemend! De Australische bevolking is onwijs warm, open en gastvrij en er heerst een echte ‘no worries’ mentaliteit. Als au pair ben je een echt onderdeel van het gezin en voornamelijk verantwoordelijk voor de verzorging van de kinderen.  Wil jij mee met deze groepsvlucht naar Australië?

 And so the adveture begins....

Hoe ziet het programma eruit?

 Je vertrekt op 21 januari naar Sydney en begint je au pair tijd in Australië met een gave oriëntatie. Tijdens deze eerste dagen ga je samen met de groep de leukste activiteiten ondernemen. Op 25 januari ga je door naar je gastgezin en vervolg jij jouw au pair avontuur met je nieuwe familie. Je boekt het complete Au Pair Australië groepsprogramma al voor €2495,-. Hierbij is het volgende inbegrepen:

  • Een wijzigbaar jaarretourticket naar Sydney
  • Begeleiding vanuit Travel Active (wij zwaaien je uit op Schiphol)
  • Opvang en begeleiding tijdens de oriëntatie door onze partnerorganisatie 
  • Leuke activiteiten met de andere au pairs zoals: First Aid Training, treasure hunt, beach BBQ & koken voor kinderen
  • Hostelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Opal Card (OV kaart met 20 AUSD)
  • Transfer van het vliegveld naar het hostel
  • Het au pair Australië programma

Boek het Au Pair in Australië programma met vertrekdatum 21 januari om kans te maken om mee te gaan met deze exclusieve oriëntatie. Samen met Travel Active ga je op zoek naar een passend gastgezin. Op 21 januari vertrek je samen met andere au pairs naar Sydney en geniet je van een bijzondere oriëntatie! Daarna begint je eigen au pair avontuur.

Au pairs moeten zich aanmelden voor 1 december. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar voor de reis. Ook is deze reis onder voorbehoud (minimaal 10 deelnemers).

 

Deel deze pagina