Infodagen Gratis magazine

Wat kun je deze dag verwachten?

Op 8 februari is er een gecombineerde infodag voor Au Pair en Vrijwilligerswerk, stages en groepsreizen in The Student Hotel in Eindhoven. Je kunt de gehele dag de informatiemarkt bezoeken op de vide van het hotel. Je bent van harte welkom om één van de presentaties bij te wonen, maar natuurlijk ook om ze allebei bij te wonen. 

Het programma van deze dag:

  • 11:00 uur - 12:30 uur: infodag au pair
    Inspirerende presentatie door Dionne van het au pair team. Hier komen al jouw au pair mogelijkheden aan bod en kom jij alles te weten over onze bestemmingen en het au pair programma. Ook is Annemijn hier aanwezig. Zij was zelf au pair in Australië en vertelt je dus alle ins & outs over het au pair leven! Ook heb je uitgebreid de kans om al je vragen te stellen! 
  • 12:30 uur - 14:00 uur: infodag vrijwilligerswerk, stages en groepsreizen
    Kevin vertelt je deze dag alles over vrijwilligerswerk, stages en groepsreizen in het buitenland! Hij neemt je tijdens een presentatie mee naar de verschillende bestemmingen. Ook brengt hij de verschillende programma's in beeld en vertelt meer over hoe jouw avontuur in het buitenland eruit zou zien. Ook heb je alle tijd om hem en onze oud-deelnemers vragen te stellen.

Deel deze pagina