Au Pair Workshop: de laatste voorbereidingen

Perfecte voorbereiding voor jouw au pair avontuur

Wanneer je ervoor kiest om met Travel Active als au pair naar het buitenland te gaan word je, mede door onze voorbereidingsworkshop, optimaal voorbereid op jouw avontuur! Vragen als: wat kan ik verwachten, hoeveel vrije tijd heb ik, wat te doen als het niet klikt met mijn gastgezin en vele andere worden tijdens deze workshop beantwoord.

Informele, interactieve en educatieve dag

Iedere au pair die geboekt heeft en waarvan wij het dossier geaccepteerd hebben, neemt voor vertrek deel aan onze exclusieve voorbereidingsworkshop. Deze workshop wordt eens in de 3 of 4 weken georganiseerd, op de woensdag. De workshop start om 11.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Je ontmoet 5 tot 10 andere au pairs die binnenkort naar het buitenland vertrekken en maakt kennis met het Au Pair team van Travel Active. Bovendien krijg je extra uitleg over de procedure. Van 13.00 tot 14.00 uur heb je middagpauze waarin je je zelf meegebrachte lunch kunt nuttigen. Ook is er de mogelijkheid om naar de lokale supermarkt of Subway te lopen of rijden.

Kinder-EHBO-cursus

Een belangrijk onderdeel van de workshop is de kinder-EHBO-cursus. Je leert de belangrijkste basisvaardigheden eerste hulp voor de meest voorkomende ongelukken bij baby’s en kinderen. Denk aan verslikking, verstuiking, vergiftiging, bewusteloosheid, een brandwond of een hersenschudding. Ook hoor je hoe je de ernst van een ongeluk beoordeelt, een kind in veiligheid brengt en wanneer je de hulpdiensten belt. Na afloop ontvang je een officieel bewijs van deelname. Deelname aan deze cursus kost slechts €26,25 en deze kosten worden in rekening gebracht wanneer je geaccepteerd wordt voor het programma.

Bekijk hoe Au Pair Stefanie zich heeft voorbereid op haar Au Pair avontuur in Amerika!

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.