Workshop Kinder EHBO

Workshop Kinder EHBO – Een leerzame cursus voor au pairs

Kinderen zijn nieuwsgierig en onderzoekend. Ze willen maar al te graag de nieuwe wereld leren kennen. Helaas gebeuren daardoor ook kleine ongelukjes met schaafwonden, sneetjes of soms zelfs ernstige situaties waarbij het kind een hersenschudding oploopt. Een kind is afhankelijk van zijn ouder/verzorger in dit soort situaties. Daarom volgt iedere au pair die met ons naar het buitenland gaat de workshop Kinder EHBO. Zo ga je optimaal voorbereid op reis. Word je au pair in Amerika of Nieuw Zeeland, dan volg je in het buitenland een EHBO cursus en is de workshop Kinder EHBO van Travel Active niet verplicht.

Workshop Kinder EHBO

In 2,5 uur leer je de belangrijkste EHBO-vaardigheden zodat je in geval van nood precies weet wat je moet doen om de kinderen te helpen en gerust te stellen. De workshop Kinder EHBO, tijdens het middagprogramma van onze Au Pair workshop op het kantoor in Venray, is exclusief voor de Travel Active au pairs en wordt in het Nederlands gegeven. De workshop is niet inbegrepen in de programmakosten en is bij te boeken voor €25,-. Nadat je bij ons geboekt hebt, krijg je een aanmeldingspakket waar ook een formulier bij zit waarop je kunt aankruisen aan welke workshop je deel wil nemen. Nadat je het boekingspakket samen met dit formulier retourneert, krijg je aanvullende informatie en ontvang je een uitnodiging om deel te nemen aan de workshop.

Wat leer je tijdens de workshop Kinder EHBO?

  • Brandwonden
  • Vergiftiging
  • Reanimatie & AED
  • Stoppen van ernstige bloedingen
  • Geblokkeerde luchtwegen
  • Shock
  • Verbanden aanleggen
  • Ziekte beoordeling

Meer weten over de workshop Kinder EHBO?

Wil je weten op welke dagen je kunt deelnemen aan de workshop Kinder EHBO of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met het Au Pair team.

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.