Bo Kai uit Taiwan

17 jaar | zoekt gastgezin | per direct tot zomervakantie 2023

Bo Kai is sinds augustus al in Nederland voor zijn high school uitwisseling. Hij werd tijdelijk opgevangen door een liefdevol en gastvrij gezin. Nu zijn we op zoek naar een nieuw gastgezin voor Bo Kai, zodat hij zijn avontuur in Nederland kan voortzetten.

Bo Kai zoekt een gastgezin

17 jaar • Taiwan • per direct tot zomervakantie 2023

"Ik ben benieuwd naar wat ‘'Leef en laat leven’’ inhoudt, de Nederlandse levensstijl en het eten van haring. 

Een sportheld in huis! Wie wil dat nou niet? Bo Kai was, voor hij naar Nederland kwam, aanvoerder van het nationale hockeyteam van Taiwan.

Over mij:

  • Ik hou van muziek, in mijn vrije tijd drum en beatbox ik.
  • Samen met mijn familie vind ik het leuk om te fietsen en te shoppen.
  • Mijn favoriete sport is ijshockey, ik speel dit al sinds mijn tiende. Voor mijn wedstrijden ben ik bijvoorbeeld al naar Singapore en Hong Kong geweest. 
  • Naast ijshockey ben ik ook nog bezig met badminton, atletiek en volleybal. 
  • Eerder heb ik al twee maanden in Amerika gewoond. 

Mijn familie:

Mijn familie bestaat uit mijn moeder, vader, kleine zusje en ik. Verder hebben we ook een huisdier, namelijk een cavia. Mijn moeder en vader hebben samen een constructiebedrijf en zijn allebei afgestudeerd in civil engineering.  Als we vakantie hebben gaan we graag op tripjes door het land of buiten het land. Ik help ook mee in het huishouden door het afval weg te brengen en soms dweil ik ook de vloer.

Quote van ouders: "Bo-Kai is een attente en zorgzame jongen, hij geeft veel om zijn familie en is altijd vriendelijk en onafhankelijk geweest sinds hij klein is."

Talenkennis: Mandarijn (moedertaal) • Engels (goed) • Japans (basis).

Interesses: IJshockey • Volleybal • Video games • Nieuwe dingen leren  • Met vrienden afspreken.

Eigenschappen: Humoristisch • Sportief • Empathisch • Attent.

Gastgezin worden?

Meer informatie over gastgezin worden?

Stel ons uw vragen

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

Travel Active geeft buitenlandse jongeren de mogelijkheid om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met onze Nederlandse cultuur. De jongeren zijn tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur: vaak is dit de eerste keer dat zij voor een langere periode hun thuis verlaten en kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zo leren ze pas écht wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen. Families die open staan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Wanneer u deze ervaring aangaat, zult u zich verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak wil de student ook wat van zijn eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat u de droom van de student uitkomen? Lees meer over het programma of bekijk alle studenten.

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.