Infodagen Gratis magazine

Wie is Celeste?

Anderen helpen met het realiseren van een reisdroom die ikzelf ook eens had, is één van de redenen waarom ik graag bij Travel Active werk. Ook voelt het als een feestje dat ik mijn werk nu kan combineren met mijn passie voor reizen. Ik ben zelf voor 5 maanden naar Australië geweest en ik zou het iedereen aanraden om voor een langere tijd naar het buitenland te gaan!

Het is voor mij een droom om zoveel mogelijk landen te bezoeken en met zoveel mogelijk culturen kennis te maken. De wereld heeft zo veel moois te bieden en ik zou het graag állemaal willen zien. Hoog op mijn lijstje staat op dit moment met een campervan door Canada of Australië reizen en het noorderlicht bekijken.

Mijn camera mag daarbij uiteraard niet ontbreken; dit is dan ook een van de dingen die ik als eerste in mijn koffer of backpack stop. Zo kan ik al deze onvergetelijke momenten vastleggen.

"The most beautiful things in life are not things. They are people, places and memories. They are pictures, moments, feelings and laughter"

Deel deze pagina