Infodagen Gratis magazine

Naam: Christopher
Land: Amerika
Leeftijd bij aankomst in Nederland: 15 jaar (bijna 16)
Persoonlijke eigenschappen: Geduldig, actief, ondernemend, sociaal, beleefd en leergierig
Verblijfsperiode: Schooljaar
Hobby’s: Tennissen, hardlopen, (video) spelletjes spelen, lezen en muziek luisteren

Hoi toekomstig gastgezin,

Mijn naam is Christopher en ik wil beginnen door te zeggen dat ik erg dankbaar ben dat ik de kans heb gekregen om aankomend schooljaar in Nederland door te brengen! Ik ben half Nederlands en daarom erg geïnteresseerd in de Nederlandse cultuur en wil daarom graag zoveel mogelijk over Nederland leren door het dagelijkse leven mee te maken. Ik woon al mijn hele leven in Amerika maar ik ben ook al vaak in Nederland geweest, dus ik heb al een goede basis van de kennis van de Nederlandse cultuur. De Nederlandse geschiedenis en taal zijn ook dingen waar ik veel over wil leren.

Aangezien ik altijd een snelle leerling ben geweest denk ik dat het aanpassen naar een nieuwe situatie mij ook best goed af zal gaan. Op school gaat leren mij ook goed af en haal ik goede cijfers. Afgelopen jaar ben ik lid geworden van het Cross Country team van mijn school en ondanks dat ik het best lastig vond, heb ik juist veel nieuwe vrienden gemaakt en ben ik echt dol geworden op hardlopen. Wanneer ik niet ren of sport ben ik meestal samen met mijn familie en vrienden. Afgelopen jaar is de band met mijn vrienden veel sterker geworden. Ik speel vaak videospelletjes met vrienden, ga met ze tennissen, ga naar een café of spreken bij hun thuis af en kletsen wat.

Ik vind tijd doorbrengen met familie net zo belangrijk als tijd doorbrengen met vrienden, misschien nog wel belangrijker. Samen met mijn ouders speel ik graag kaartspelletjes of we kijken tv. Mijn moeder en ik zijn dol op comedy’s, terwijl mijn vader en ik juist graag naar sport kijken, zoals American football, voetbal, hockey, basketbal en tennis. Mijn twee zussen studeren en wonen dus niet meer thuis, maar ik vind het wel leuk om met ze te praten en leuke dingen te doen. Het is zelfs traditie om met mijn oudste zus naar de bioscoop te gaan wanneer ze weer thuis komt van de universiteit. Lezen doe ik ook graag en m’n favoriete schrijver is Stephen King.

Ik kijk er naar uit om net zo veel tijd door te brengen met mijn gastgezin als ik nu doe met mijn familie hier. Ik wil graag leren over de Nederlandse manier van leven, nieuwe dingen proberen en spelletjes spelen met mijn gastgezin. Ook kijk ik uit naar het maken van nieuwe vrienden, want ik kan het goed vinden met anderen en het maken van nieuwe vrienden gaat mij steeds beter af.

Alvast bedankt dat jullie overwegen om mij te hosten en ik kijk ernaar uit om van jullie te horen!

Groeten, Christopher

Heeft u interesse om gastgezin te worden van Christopher of wilt u meer informatie? Ontdek de mogelijkheden.

Deel deze pagina