Infodagen Gratis magazine
Sandra Moeder van Nikee Au Pair Amerika 21 juli 2020

Eerder vertelde moeder Sandra al hoe het was om thuis te blijven terwijl haar dochter Nikee naar Amerika vertrok als au pair. Inmiddels is Nikee weer terug in Nederland en vertelt ze hoe ze dat allemaal heeft ervaren. Lees snel verder! 

Terug in Nederland

Op 20-08-2019 zijn mijn vader en ik een dag eerder vertrokken van Terschelling naar Amsterdam om daar de volgende dag Nikee van het vliegtuig te halen. Ze is een jaar als Au Pair In Amerika geweest en daarna nog genoten van een travel month. De 21e stonden mijn vader en ik klaar om haar op te wachten bij de juiste gate. Mijn vader met een Ajax vlag ( haar club) en ik met folium ballonnen. Wat was het een ontzettend dankbaar moment om haar weer te mogen zien. Een dikke omhelzing en op naar Harlingen om daar op de boot te stappen naar Terschelling. In Harlingen waren er ook nog een paar vriendinnen die haar welkom heette en alsmede op de boot naar Terschelling. Eenmaal daar aangekomen was er een verassings ontvangst voor haar met familie en vrienden. Ook kinderen waar ze op Terschelling wel eens oppaste waren heel blij om haar te zien. Als afsluiter een soepje bij haar opa en oma.

Even weer wennen

De volgende dag was daar het moment dat ze weer ging inschrijven als bewoonster van Terschelling. Toen waren en zijn we weer met zijn 3en in het huis. Dat was natuurlijk eerst even wennen. Ieder had zijn en haar eigen vrijheid en daar moesten we nu weer rekening mee gaan houden. En natuurlijk waren daar ook wel eens woorden bij. Hoe zelfstandig ze in Amerika moest zijn kon ze hier soms weer even terug vallen op haar naasten. Dan dachten we wel eens…hoe deed je dat dan in Amerika.

Nieuwe plannen

Nu hebben we allemaal ondertussen onze draai allemaal gevonden en gaat ze september beginnen aan een Academische Pabo opleiding in Groningen. Tja dan gaat ze dus weer het huis uit. Ik wil Travel Active bij deze ook bedanken voor de goede begeleiding. Nu ook na al bijna 10 maanden  terug te zijn geven ze je antwoorden bij eventuele vragen. Ik als moeder ben blij met deze organisatie. Van stap 1 tot het einde van deze prachtige ervaring voor Nikee.

Deel deze pagina

Gerelateerde programma's