Dennis uit Duitsland

15 jaar | zoekt gastgezin | vanaf augustus tot zomervakantie 2023

Dennis zoekt een gastgezin

15 jaar • Duitsland • vanaf augustus tot zomervakantie 2023

Tijdens mijn uitwisseling hoop ik de Nederlandse cultuur te ontdekken en om te leren vissen!” 

Weetjes over mij

  • Elke zaterdag eet ik samen met mijn familie pannenkoeken en vind ik het leuk om met hen te wandelen 
  • In mijn vrije tijd lees ik graag en speel ik videogames. Ik heb dan het gevoel alsof ik in een andere wereld zit 
  • Later zou ik graag een coach worden van een bekend sportteam 
  • Momenteel speel ik basketbal, maar ik ben ook fan van voetbal 
  • Mijn twee favoriete activiteiten zijn koken en bakken. Het geeft mij een goed gevoel om een zelfgemaakt gerecht te eten 
Interesses Koken • Lezen • Afspreken met vrienden • Muziek luisteren
Eigenschappen Extrovert • Open • Aardig • Eerlijk

Meer informatie over gastgezin worden?

Stel ons uw vragen

Wat is High School Holland?

Travel Active geeft buitenlandse jongeren de mogelijkheid om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met onze Nederlandse cultuur. De jongeren zijn tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven twee maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur: vaak is dit de eerste keer dat zij voor een langere periode hun thuis verlaten. De buitenlandse studenten kunnen niet wachten om aan hun avontuur te beginnen!

In Nederland verblijven de studenten bij een gastgezin. Zo leren ze pas echt wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen. Families die open staan voor andere culturen en wel zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Wanneer u dit avontuur aangaat, zult u zich verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak wil de student ook wat van zijn eigen cultuur delen, bijvoorbeeld gerechten of hun eigen taal. Laat u de droom van de student uitkomen? Lees meer over dit programma... of Bekijk alle studenten...

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.