Infodagen Gratis magazine
Dylano High School Amerika 06 september 2018

Dylano vertelt hoe hij de oriëntatieweek heeft ervaren in New York. Lees in zijn blog hoe het programma eruit zag en wat ze allemaal gezien hebben van the city that never sleeps. Ook heeft hij zijn gastgezin ontmoet en dit was meteen gezellig!

New York oriëntatie

De New York oriëntatie was geweldig en ik heb super mooie dingen gezien. Woensdag zijn we aangekomen in New York en zijn we naar het hotel gegaan. Daarna zijn we naar de mall geweest om de tijd te doden en wat leuks/lekkers te kopen. 2 uur later gingen we terug naar het hotel en kregen even wat vrije tijd om onze spullen uit te pakken of klaar te zetten voor morgen.

Donderdag begonnen we met de New York oriëntatie, we zijn die dag begonnen bij de Sky Line. Daarna zijn we naar Het Hard Rock café gegaan en hebben daar een heerlijke Amerikaanse hamburger gegeten. Na het avondeten hebben we nog wat vrije tijd gekregen en hebben we door Time Square gelopen en door leuke winkeltjes. Ik heb uiteindelijk een hele gave sweater gekocht en heb dus een aandenken aan New York. Daarna zijn we terug gegaan naar het Hotel en zijn mijn kamergenoot en ik gelijk naar bed gegaan.

Statue of Liberty and Brooklyn Bridge

Vrijdag hebben we meer van New York zelf gezien en hebben een rondvaarttocht gedaan. Tijdens de rondvaarttocht hebben we de Statue of Liberty gezien. Na de rondvaarttocht zijn we over de Brooklyn Bridge gaan lopen en hadden we een heel mooi uitzicht over de zee en New York. Aan het einde van de brug werden we weer opgehaald met de bus en werden we gebracht naar een Italiaans restaurant en hebben we weer pizza gegeten. Toen we weer klaar waren met eten gingen we naar de Top of the Rock en hadden ook daar een heel mooi uitzicht over New York en Central Park. Daarna zijn we weer naar het Hotel gegaan en gingen we weer gelijk slapen.

Zaterdag was de New York oriëntatie voorbij en gingen we naar onze hostfamilies. Ik had best wel veel geluk want ik hoefde maar 45 min te vliegen en was toen alweer op mijn eindbestemming (Boston). Toen ik het vliegtuig uit was ging ik naar de Bagage claim en daar zat mijn hostfamilie te wachten. Ik werd hartstikke warm ontvangen en had het gelijk hartstikke gezellig. Toen mijn koffer aankwam pakte mijn hostvader die en liepen we naar de auto. Het was z'n 1,5 uur rijden naar Ashburnham maar dat ging zo voorbij. Toen we thuis waren ging ik deels al mijn koffer uitpakken en pakte de souvenirs. Nadat ze de souvenirs hadden uitgepakt ging ik weer naar mijn kamer om dit keer echt mijn spullen uit te pakken.

Deel deze pagina

Gerelateerde programma's