Infodagen Gratis magazine

Wie is Elvira?

Ik heb voor een langere tijd in Zwitserland, Frankrijk en Australië gewoond. Daarnaast – ook door het werk- heb ik vele landen mogen bezoeken. Het enige werelddeel dat ik nog niet bezocht heb is Latijns-Amerika. Ik zou nog graag naar Madagascar en Hawaï willen reizen. Dit vanwege hun unieke natuur en/of wildlife. Ook zou ik nog graag naar Papua Nieuw-Guinea willen – waar mijn vader 2 jaar van zijn leven heeft doorgebracht – om te ervaren hoe dit was.   

Ik heb niet één favoriet land, maar meerdere. Zo heeft Zwitserland voor mij alle diversiteiten aan landschappen en culturen te bieden die denkbaar zijn.  Schotland– met zijn mystieke landschappen, buitengewoon mooie stranden en vriendelijke mensen – alsook Australië – weidse landschappen, prachtige natuur, pulserende steden en bijzondere authentieke plekjes als Winton in de Queensland Outback en mijn lievelingseiland; Hamilton Island.   

Mijn reistip? Probeer een land echt van binnenuit te leren kennen, om het ook te begrijpen en hier iets uit mee te nemen voor je eigen ontwikkeling. Het mooie is dat onze Travel Active programma’s - middels Educational Exchange - deze ervaring in heel veel bestemmingen ter wereld dit mogelijk maken.

"Live for the moments you cannot put in words!"

Deel deze pagina