Infodagen Gratis magazine
Travel Active 06 november 2017

Er zijn heel wat mooie stranden op deze wereld. Wij hebben een selectie gemaakt van vijf prachtige en unieke stranden. Heb je ooit de kans om ze te bezoeken? Dan raden we dat zeker aan!

Tulum, Mexico

Dit tropische palmenstrand aan de oostkust van Mexico is een echte droombestemming. De bekende Mayaruïne Tulum, die pal aan het strand te vinden is, maakt van dit strand een ontzettende gave spot om te bezoeken. De warme Caribische zee is super blauw en het is leuke plek om te gaan zwemmen en snorkelen.

blog-mooiste-stranden-ter-wereld

Flamingo Beach, Aruba

Persoonlijk één van onze favorieten, maar hoe kan dat ook anders?! Lekker aan het strand liggen en ineens komt er een groep flamingo’s jouw kant op lopen. De roze vogels zijn niet zomaar op elk strand in Aruba te vinden, alleen op het privé-strand van het Renaissance Aruba Resort & Casino. Dit resort biedt een gratis bootservice naar Flamingo Beach. Het is ook mogelijk om als niet-gast het strand te bezoeken: je kunt bij het resort een dagpas kopen voor circa €90.

blog-mooiste-stranden-ter-wereld

Anse Source d’Argent, Seychellen

Dit strand is een van de meest gefotografeerde strand ter wereld. En terecht! Parelwit zand, de hemelblauwe zee en het meest bijzondere: de granietformaties maken dit strand tot een werkelijke hemel op aarde! De granietformaties zien er zo spectaculair uit omdat ze, door het water en de wind, onwerkelijke vormen hebben aangenomen.

blog-mooiste-stranden-ter-wereld    

Champagne beach, Vanuatu

Dit strand heeft zijn naam te danken aan het water: Het lijkt namelijk ‘bubbels’ te hebben, net zoals champagne. Deze bubbels komen door gassen die ontsnappen uit de vulkanische bodem van de zee.

blog-mooiste-stranden-ter-wereld

Horseshoe Bay Beach, Bermuda

Met het roze-kleurige zand is ook dit strand zeker een aanrader om te bezoeken. Het strand heeft zijn naam te danken omdat het in de vorm is van een hoefijzer. Over het water valt hier niet te klagen, het water is namelijk super mooi blauw en perfect voor wateractiviteiten als snorkelen, zwemmen en duiken. 
blog-mooiste-stranden-ter-wereld

Wil je meer lezen? Bekijk dan onze blogpagina. Neem ook een kijkje bij de programma's van Travel Active.

Deel deze pagina