Infodagen Gratis magazine
Travel Active 01 mei 2018

Ontdek het echte boerenleven op een hele bijzondere manier, in het buitenland! Hieronder hebben we een aantal redenen op een rijtje gezet waarom jij boerderijwerk in het buitenland moet gaan doen! blog-waarom-boerderijwerk-in-het-buitenland-doen

Goedkoop reizen

In alle landen ontvang je naast kost en inwoning, met uitzondering van Nieuw-Zeeland, ook nog eens een wekelijkse vergoeding! Dat betekent dat je daar gratis mag verblijven en je vrije tijd met je verdiende geld leuk kan besteden. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het geld te sparen en daarna rond te trekken.blog-waarom-boerderijwerk-in-het-buitenland-doen

Diverse mogelijkheden

Met boerderijwerk heb je diverse mogelijkheden en keuzes. Werk je graag met paarden? Dan zijn hobby of professional horse farms misschien iets voor jou. Of werk je liever op een landbouw, schapen of veeteelt boerderij? Combineer de agrarische sector met werken met mensen. Op een guest ranch verblijven namelijk ook toeristen.

Ook heb je de keuze uit verschillende landen. Als je verder weg wil kan je boerderijwerk doen in Australië of Nieuw-Zeeland en als je liever in Europa wilt werken kan dat in het prachtige Noorwegen of Zwitserland.
blog-waarom-boerderijwerk-in-het-buitenland-doen

Werken in het buitenland heeft veel voordelen

Als je ergens anders gaat wonen leer je razendsnel een nieuwe taal. Je avontuur in het buitenland staat ook goed op je CV, het betekent dat je uit je comfort zone durft te stappen. Wonen in een nieuw land opent eigenlijk gewoon een geheel nieuwe manier van leven voor je. De rest van de wereld leeft niet zoals jij in jouw samenlevening. Dat betekent niet dat het beter of slechter is, maar gewoon anders. Als jij een andere cultuur gaat leren leer je je aannames in twijfel te trekken en kom je er als beter persoon uit. Daarnaast is het doen van boerderijwerk een biologische, ecologische en duurzame manier van werken en reizen. 
blog-waarom-boerderijwerk-in-het-buitenland-doen

Je woont in een ander land! 

Het werken op een boerderij in ander land is natuurlijk al een hele ervaring op zich, maar vergeet niet dat je het in een ander land doet. Je hebt nieuwe ervaringen, ziet nieuwe dingen, ontmoet nieuwe mensen, leert meer over de wereld en jezelf door in een nieuwe omgeving te leven. Dus het boerdrijwerk is maar één onderdeel van het hele avontuur!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor boerderijwerk in het buitenland? Of wil je je aanmelden voor één van de Work & Travel infodagen en ontvang daar alle informatie die jij nodig hebt!

Deel deze pagina

Gerelateerde programma's