Een feest van nationaliteiten!

Travel Active
High School Holland
24 maart 2021

Ieder jaar verwelkomt het High School Holland programma van Travel Active honderden jongeren van over de hele wereld in Nederland. De afgelopen jaren hebben wij studenten uit 24 verschillende landen mogen verwelkomen in ons kleine kikkerlandje. Uniek? Zeker! De uitwisselingsstudenten ervaren de Nederlandse cultuur, maar delen ook hun eigen cultuur, gebruiken en keuken (yum!) met hun nieuwe Nederlandse familie, school en vrienden. 

Nationaliteiten mix van High School Holland

Uit welke 24 verschillende landen heeft het High School Holland programma de afgelopen jaren studenten mogen ontvangen? Goede vraag! Om een beeld te schetsen hoe internationaal het programma nu echt is hebben wij het volgende diagram ontworpen:

Become a citizen of the world!

De wereld wordt steeds kleiner en mensen krijgen voortdurend meer mogelijkheden om internationaal te bewegen. Dit betekent dat interculturele vaardigheden zoals openheid, flexibiliteit en perspectief steeds belangrijker worden. Er zijn allerlei mogelijkheden om deze vaardigheden te ontwikkelen, van high-tech virtuele uitwisselingen tot gastsprekers die vertellen over hun ervaring in het buitenland.

Bij High School Holland zijn wij ervan overtuigd dat er niks boven een echte interculturele uitwisseling gaat!

Nederlandse gezinnen én Nederlandse middelbare scholen kunnen via het programma een buitenlandse student opnemen en rechtstreeks een nieuwe cultuur ontdekken.

Kennismaken met de buitenlandse studenten die in 2021 naar Nederland komen? Dat kan! Bekijk het overzicht van buitenlandse studenten of neem persoonlijk contact op met het High School Holland team.

 

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.