Infodagen Gratis magazine
Travel Active 14 december 2017

Een taalreis maken is het hele jaar door een leuke en leerzame ervaring om te doen. Maar er zijn bepaalde bestemmingen in het voorjaar die een taalreis nog net iets leuker maken. Lees hieronder over de leukste taalreisbestemmingen in het voorjaar.

Dublin

Dublin is de hoofdstad van Ierland. Het is een bruisende stad waar ook veel studenten zijn. Ga naar een typische Ierse pub en je zult veel nieuwe mensen ontmoeten. Het voorjaar is de perfecte tijd van het jaar om naar Dublin af te reizen omdat in het voorjaar de minste neerslag valt! En wees eerlijk, regen is voor ons Nederlanders al niet onbekend. Bekijk hier ons Taalreis programma in Dublin of lees meer over de stad in deze blog.

Tenerife

Het voorjaar is de beste reistijd om dit Canarische Eiland te bezoeken omdat de temperatuur dan ideaal is. In de lentemaanden is het rond de 20 graden. In het voorjaar komt de unieke flora van het eiland weer terug na de donkere wintermaanden. Tenerife is heel divers. Wil je graag een strandvakantie? Dan is het eiland hier zeer geschikt voor. Maar voor actievelingen is Tenerife ook ideaal: je kunt bijvoorbeeld een ruige wandeling maken bij de actieve vulkaan El Teide.

Bekijk hier meer over een Taalreis in Tenerife.
blog-leukste-voorjaarsbestemmingen-taalreis

Berlijn

In het voorjaar zijn er veel straatfestivals in Berlijn die heel leuk zijn om mee te maken. Door de koude winters in Berlijn is men altijd blij wanneer het voorjaar begint dus de terrasjes zullen vol zitten. Veel gezelligheid op straat dus. Berlijn is een van de groenste steden van Europa en je kunt hier heerlijk wandelen door één van de vele parken in het voorjaarszonnetje. Kies jij voor een Taalreis naar Berlijn?

blog-leukste-voorjaarsbestemmingen-taalreis

Barcelona

In de zomerperiode kunnen de temperaturen in Barcelona hoog oplopen. Ook stikt het dan vaak van de toeristen. In het voorjaar heb je van beide geen last. De temperaturen in het voorjaar zijn heel aangenaam en de drukte van het toerisme valt mee. Zo kun je heerlijk tapas eten in de mooie stad of de mooie architectuur bewonderen. Barcelona is een mooie bestemming om een taalreis te maken. Bekijk hier het Taalreis programma in Barcelona.blog-leukste-voorjaarsbestemmingen-taalreis

Parijs

Een Franse taalreis in hartje centrum van Parijs? Dat klinkt toch super leuk! Al helemaal in het voorjaar wanneer de Parijzenaren aanschuiven op de terrasjes en de stad helemaal tot leven komt.

Lees hier over de programma’s in Parijs

blog-leukste-voorjaarsbestemmingen-taalreis

Zou jij een taalreis willen maken naar een van de Taalreis bestemmingen? Vraag ook onze Taalreizen brochure en bekijk onze gratis Infodagen!

Deel deze pagina