Infodagen Gratis magazine
Travel Active 21 april 2014

In de rubriek ‘Taalreis bestemming uitgelicht’, lichten wij iedere week één van de 60 Taalreis bestemmingen uit. Wat is er te doen en waarom is deze stad zo bijzonder?  

Tussen de bergen van de Rocky Mountains en de Stille Oceaan vind je de derde grootste stad van Canada, Vancouver. Een multiculturele stad met vele scholen en universiteiten, waardoor de stad een bruisende studentensfeer krijgt. Heb je genoeg van het stadse leven? Ga wandelen in de prachtige natuur die Vancouver te bieden heeft of ontspan op de lange witte stranden van English Bay.  Liever iets uitdagenders? Ga skiën op de Olympische berg Cypress Mountain, of beoefen een van de vele outdoor sporten zoals raften en mountainbike. Behalve natuur is er nog veel meer te zien in Vancouver. Chinatown, Canada Place, Yaletown en het Vancouver Aquarium zijn allemaal must see’s.

blog-taalreisbestemming-uitgelicht-vancouver

Talenschool
De talenschool heeft onder andere zo’n 50 klaslokalen, computerruimtes met gratis internet en twee studentenlounges. Het is helemaal ingericht om het maximale uit jouw taalcursus te halen. De talenschool is gelegen tussen de wijken Oak en Granville, op loopafstand van het vele winkels en restaurants. Met de bus ben je binnen 10 minuten in downtown Vancouver. Lekker centraal dus.

Verblijf
In Vancouver kun je kiezen om in een gastgezin te verblijven of in een studentenhuis.
Gastgezinnen in Canada zijn vriendelijk en behulpzaam en vertellen graag over hun land en cultuur. Een verblijf in een gastgezin is een leuke manier om de cultuur van Canada te leren kennen en een goede optie om je Engels ook in de praktijk te oefenen!
Kies je er voor om in een studentenhuis te blijven, dan deel je het huis met verschillende internationale jongeren die studeren of werken in Canada. Zo leer je snel nieuwe mensen kennen.

Meer over het taalreis programma in Vancouver weten?  Op de site van Travel Active vind je alle informatie die je nodig hebt om een taalcursus te volgen.

blog-taalreisbestemming-uitgelicht-vancouver

Zou jij een taalcursus willen volgen in Vancouver? Of ga je liever naar een van de andere Taalreis bestemmingen? Vraag ook onze Taalreizen brochure en bekijk onze gratis Infodagen!

 

Deel deze pagina

Gerelateerde programma's