Infodagen Gratis magazine
Annalie Vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika 02 januari 2018

Annalie vertrok naar Zuid-Afrika om als een echte ranger mee te werken op het Wildlife Ranger project. Gelukkig voor ons vlogde ze over al haar avonturen. Benieuwd? Bekijk hier haar vlogs. 

Aankomst op het Wildlife Ranger project

In deze eerste vlog neemt Annalie je mee in haar reis naar Zuid-Afrika en de start van haar avontuur. Ook laat ze mooie beelden zien van het project en wat ze verder in Zuid-Afrika heeft beleefd.

Wat doe je in je vrije tijd? 

In deze tweede vlog laat Annalie meer zien over haar vrije tijd tijdens haar vrijwilligerswerk periode op het Wildlife Ranger project. Een stukje cultuur snuiven, straathondjes wassen, spannende waterval klim en een lokale lunch. Bekijk het zelf! 

Als een echte ranger...

Another day in paradise! In haar derde en laatste vlog over haar avontuur in Zuid-Afrika vertelt Annalie je leuke weetjes die ze van de Rangers heeft geleerd. Ook neemt ze je mee tijdens haar Bush Sleep Out! 

Het Wildlife Ranger Project is een project waarbij je dieren in hun eigen natuurlijke omgeving leert te observeren. Je assisteert de rangers, helpt mee met de dagelijkse werkzaamheden én je verblijft op een unieke locatie. 

 

Wil jij net als Annalie deelnemen aan het Wildlife Ranger project
Of ga je liever naar een van de andere vrijwilligerswerk bestemmingen?
Vraag ook onze vrijwilligerswerk brochure aan en bekijk onze gratis Infodagen!

Deel deze pagina

Gerelateerde programma's