Infodagen Gratis magazine
Travel Active 18 januari 2018

Een zomer lang werken op een typisch Amerikaans Summercamp... Dat klinkt toch echt superleuk! Wij geven je 5 redenen waarom een Summercamp in Amerika zó ontzettend gaaf is.

1. Soorten Camps

Er zijn Summercamps op verschillende locaties door heel Amerika gevestigd. In totaal zijn er zeven verschillende soorten camps: van camps voor kinderen met een gelovige achtergrond tot camps waar het hele gezin aan mee kan doen. Bij sommige camps is het belangrijk om wat ervaring te hebben. Zo zorg je op de Special Needs Camps voor kinderen en volwassenen met een geestelijke of lichamelijke beperking. Andere camps zoals de Traditional Camps zijn geschikt voor iedereen!

Al deze verschillende soorten camps zorgen er voor dat er voor iedereen een passende optie is. Je gaat altijd wel een geweldige zomer tegemoet!blog-redenen-summercamp

2. De kinderen

Een Summercamp is (voornamelijk) voor kinderen. Als je het leuk vindt om met kinderen om te gaan is dat natuurlijk al een goede reden waarom een Summercamp een leuk programma is voor jou. Je bent de hele dag actief bezig met de kids. Het begint in de ochtend bij het ontbijt, dan ga je leuke (sport) activiteiten doen en relaxen. S’ avonds eet je met alle kinderen en begeleiders. Samen maak je er nog een gezellige avond van. Daarna is het tijd om naar bed te gaan om de volgende dag goed uitgerust te beginnen aan weer een dag vol activiteiten en lol.

blog-redenen-summercamp

3. Je ontwikkelt nieuwe talenten

Misschien blijkt het dat jij héél goed kan koken óf juist een kei bent met voetbal. Het kan zijn dat jij achter deze (verborgen) talenten komt tijdens de leuke activiteiten van het Summercamp. Tijdens Summercamp krijg jij de kans om deze talenten verder te ontwikkelen door het bijvoorbeeld aan de kinderen te leren. Ook is het dé kans om ongegeneerd mee te zingen met liedjes van One Direction en je een zomer lang weer echt kind te voelen! 

blog-redenen-summercamp

4. Leren over de Amerikaanse cultuur

Andere culturen leren kennen is altijd leuk en super leerzaam! Tijdens het Summercamp ben je omringt met Amerikaanse kinderen. Je maakt de cultuur dus van binnenuit mee. Behalve dat jij over de Amerikaanse cultuur van de kinderen leert, kun jij natuurlijk de kinderen óók iets leren over de Nederlandse of Belgische cultuur!blog-redenen-summercamp

5. Reizen na afloop

Na je geweldige tijd op het Summercamp krijg je de kans om Amerika rond te reizen. Je krijgt maximaal 30 dagen de tijd om het mooie land te ontdekken, misschien zelfs wel met je nieuwe vrienden van het Summercamp!

blog-redenen-summercamp

Lijkt het jou leuk om te gaan Werken op een summercamp in Amerika?
Of bekijk je liever een van de andere Work & Travel programma's?
Vraag ook ons Work & Travel magazine aan en bekijk onze gratis Infodagen!

Deel deze pagina

Gerelateerde programma's