Gabriele uit Italië

16 jaar | zoekt gastgezin | vanaf augustus tot zomervakantie 2023

Gabriele zoekt een gastgezin

16 jaar • Italië • augustus tot zomervakantie 2023

“Ik wil op uitwisseling omdat het een unieke ervaring is. Mijn neef is in Nederland op uitwisseling geweest en zijn verhalen over Nederland maakte veel indruk op mij!”

Weetjes over mij

  • Ik heb een passie voor muziek, ik luister vooral naar klassieke muziek en 60’s, 70’s en 80’s rockmuziek. Daarnaast speel en composeer ik muziek op de piano en gitaar 
  • Qua sport vind ik zwemmen, atletiek, fietsen en schermen leuk, maar mijn favoriete sport is voetbal 
  • In mijn vrije tijd spreek ik veel af met vrienden om te wandelen of pizza te halen of lees ik een boek. Mijn favoriete genre is geschiedenis 
  • Ik vind het leuk om films en series zoals Friends te kijken, maar ook om videogames en bordspelletjes te spelen

 

Bijzonderheden     Gabriele zal in Nederland tweetalig onderwijs volgen 

Interesses Theater • Computers • Actuele gebeurtenissen • Muziek en films
Eigenschappen Nieuwsgierig • Humoristisch • Spraakzaam • Leergierig

Meer informatie over gastgezin worden?

Stel ons uw vragen

Wat is High School Holland?

Travel Active geeft buitenlandse jongeren de mogelijkheid om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met onze Nederlandse cultuur. De jongeren zijn tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven twee maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur: vaak is dit de eerste keer dat zij voor een langere periode hun thuis verlaten. De buitenlandse studenten kunnen niet wachten om aan hun avontuur te beginnen!

In Nederland verblijven de studenten bij een gastgezin. Zo leren ze pas echt wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen. Families die open staan voor andere culturen en wel zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Wanneer u dit avontuur aangaat, zult u zich verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak wil de student ook wat van zijn eigen cultuur delen, bijvoorbeeld gerechten of hun eigen taal. Laat u de droom van de student uitkomen? Lees meer over dit programma... of Bekijk alle studenten...

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.