Giorgia uit Italië

17 jaar | zoekt gastgezin | vanaf augustus tot zomervakantie 2023

Giorgia zoekt een gastgezin

17 jaar • Italië • augustus tot zomervakantie 2023

“Ik heb voor Nederland gekozen omdat ik hou van het idee om rond te fietsen, ook lijkt het me leuk om te zeilen met alle wind in Nederland!”

Weetjes over mij

  • Tot vorig jaar heb ik bij de scouting gezeten, toen ik moest kiezen tussen scouting en zeilen heb ik voor zeilen gekozen. Hiervoor train in elk weekend
  • Samen met mijn vrienden vind ik het leuk om te fietsen en gezellig te kletsen
  • Ik hou van muziek, ik luister bijvoorbeeld veel naar Taylor Swift. Daarnaast heb ik ook een aantal jaar piano geleerd
  • Ik vind het leuk om verschillende dingen te bakken en koken, risotto is mijn specialiteit
Interesses Zeilen • Koken • Fietsen • Muziek
Eigenschappen Actief • Nieuwsgierig • Spontaan • Vrolijk

Meer informatie over gastgezin worden?

Stel ons uw vragen

Wat is High School Holland?

Travel Active geeft buitenlandse jongeren de mogelijkheid om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met onze Nederlandse cultuur. De jongeren zijn tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven twee maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur: vaak is dit de eerste keer dat zij voor een langere periode hun thuis verlaten. De buitenlandse studenten kunnen niet wachten om aan hun avontuur te beginnen!

In Nederland verblijven de studenten bij een gastgezin. Zo leren ze pas echt wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen. Families die open staan voor andere culturen en wel zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Wanneer u dit avontuur aangaat, zult u zich verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak wil de student ook wat van zijn eigen cultuur delen, bijvoorbeeld gerechten of hun eigen taal. Laat u de droom van de student uitkomen? Lees meer over dit programma... of Bekijk alle studenten...

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.