Giorgia uit Italië

17 jaar | Italië | augustus tot zomervakantie 2023

Giorgia zoekt een gastgezin

17 jaar • Italië • augustus tot zomervakantie 2023

“Ik heb voor Nederland gekozen omdat ik houd van het idee om rond te fietsen, ook lijkt het me leuk om te zeilen met alle wind in Nederland!”

Over mij:

  • Mijn passie is zeilen en dit deel ik met mijn vader. We gaan vaak samen zeilen en hebben ook al aan een aantal wedstrijden mee gedaan.
  • Samen met mijn vriendinnen vind ik het leuk om te fietsen en gezellig te kletsen.
  • Ik heb een aantal jaar piano gespeeld en houd ervan om naar muziek te luisteren, zoals Taylor Swift.
  • Ik vind het erg leuk om te bakken en te koken. Dan kook ik veel verschillende dingen , zoals pasta en rijstgerechten, maar risotto is mijn specialiteit.
  • Sinds ik acht jaar was droom ik al van een uitwisseling in het buitenland. Daarom heb ik nu ontzettend veel zin in dit uitwisselingsprogramma.

Mijn familie:

Op dit moment woon ik bij mijn moeder en mijn kat Sushi in een noordelijk dorpje in Italië. Mijn vader woont in een ander dorpje verder weg met zijn vrouw en mijn stiefzusje en stiefbroertje. Ik heb een erg goede relatie met mijn moeder. We delen alles met elkaar en praten altijd samen over bepaalde situaties. Mijn vader zie ik helaas niet vaak, vanwege de lange afstand. Als ik bij hem ben spenderen we onze tijd door samen te zeilen. Hij is op dit moment zelf een kleine zeilboot aan het opknappen en hij knapt soms ook motors. Ik vind het ook erg leuk om met mijn kleine stief zusje en stiefbroertje te spelen en ze te laten lachen.

Quote van ouders: "Giorgia is een kalm en nieuwsgierig persoon met een liefde voor studeren. Ze is altijd opzoek naar verbetering in haarzelf en is erg gedisciplineerd. Haar gastgezin zal boffen, ze is een fantastische meid."

Talenkennis: Italiaans (moedertaal) • Engels (goed) • Frans (basis).

Interesses: Zeilen • Muziek luisteren • Fietsen • Bakken en koken • Piano spelen.

Eigenschappen: Nieuwsgierig • Optimistisch • Verantwoordelijk • Spontaan.

Gastgezin worden?

Meer informatie over gastgezin worden?

Stel ons uw vragen

Foto-impressie:

Wat is High School Holland?

Travel Active geeft buitenlandse jongeren de mogelijkheid om naar ons kikkerlandje te komen en kennis te maken met onze Nederlandse cultuur. De jongeren zijn tussen de 14 en 18 jaar oud, volgen een periode onderwijs op een reguliere middelbare school en leren onze taal. Ze verblijven 2 maanden tot een schooljaar in Nederland. Voor de studenten is dit een heel spannend avontuur: vaak is dit de eerste keer dat zij voor een langere periode hun thuis verlaten en kunnen niet wachten om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen!

De studenten verblijven bij een gastgezin, zo leren ze pas écht wat de Nederlandse cultuur inhoudt. High School Holland is altijd op zoek naar enthousiaste gastgezinnen. Families die open staan voor andere culturen en zin hebben in een avontuur! De student leert tijdens zijn uitwisseling vloeiend Nederlands en maakt kennis met onze cultuur. Wanneer u deze ervaring aangaat, zult u zich verbazen over onze culturele gewoonten. Vaak wil de student ook wat van zijn eigen cultuur delen, zoals gerechten of hun eigen taal. Laat u de droom van de student uitkomen? Lees meer over het programma of bekijk alle studenten.

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.