Infodagen Gratis magazine

Lijkt het u leuk om als gezin uit Alkmaar een uitwisselingsstudent in huis te halen? Dan heeft Travel Active alle informatie die u zoekt!

Gastgezin Alkmaar

Alkmaar is bijna de perfecte bestemming voor een uitwisselingsstudent, en dus ook voor een enthousiast gastgezin die deze student ontvangt. Het historische centrum van Alkmaar kent maar liefst 399 rijksmonumenten en 700 gemeentelijke monumenten. Daarnaast staat het bekend als de oer-Hollandse kaasstad. Een uitwisselingsstudent kan ook veel bekijken van de typische Noord-Hollandse omgeving en ook een uitstapje naar Amsterdam is makkelijk te maken. Er zijn daarnaast een hoop molens in de omgeving en voetbalclub AZ kan een keer bezocht worden.

Het Jan Arentsz in Alkmaar is ook nog eens Travel Active Welcoming School. Dit betekent dat zij jaarlijks nieuwe uitwisselingsstudenten van High School Holland een plekje binnen hun school bieden. Het enige wat we dus nog zoeken is u als enthousiast gastgezin!

Bekijk ook eens de blog van gastgezin van Schouwen. Zij wonen in Alkmaar en hebben een blog bijgehouden over hun tijd met de Italiaanse Carlo.

Bent u geïnteresseerd in het in huis halen van een buitenlandse student, maar woont u elders dan in Alkmaar? Geen enkel probleem! Wij zijn namelijk ook altijd nog op zoek naar gastgezinnen uit andere regio’s in Nederland. Bekijk onze pagina voor gastgezinnen.

Wil je meer informatie en je laten inspireren door ervaringen van ons High School Holland programma?

Ontvang het gratis magazine! 

high school holland studenten in alkmaar

High School Holland

Via het High School Holland programma van Travel Active wordt u gastgezin voor één van de uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen. U draagt daarmee bij aan de unieke en 'once in a lifetime' ervaring die deze student in ons mooie Nederland op wil komen doen.

De uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen gaan naar een middelbare school en zijn doorgaans tussen de vijftien en achttien jaar oud. Zij komen voor een periode van minimaal twee tot maximaal tien maanden van over de hele wereld naar ons kikkerlandje toe.

Wij kijken graag met u naar de verschillende mogelijkheden wanneer u gastgezin wilt worden. 

Lees snel meer over ons programma op de High School Holland pagina. U kunt ook altijd contact opnemen met ons via highschoolholland@travelactive.org of door te bellen naar  +31 (0)20 737 2062.alice en zoe high school holland in alkmaar

Deel deze pagina