Infodagen Gratis magazine

Woont u in Amsterdam en heeft u altijd al een buitenlandse student in huis willen halen? Dan bent u bij Travel Active aan het juiste adres!

Gastgezin in Amsterdam

Droomt niet iedere buitenlandse student van het wandelen over en langs de Amsterdamse grachten? Hoe mooi het zou zijn om in of dichtbij dé fietshoofdstad van de wereld te wonen? U kunt deze droom laten uitkomen voor één van onze uitwisselingsstudenten!  Amsterdam is de grootste stad van Nederland en kent zelfs de meeste verschillende nationaliteiten ter wereld. Daarnaast is Amsterdam ook bekend over de hele wereld; een zeer geschikte plek dus.

Woont u in een andere stad dan Amsterdam, maar lijkt het u wel leuk om gastgezin te worden voor een buitenlandse student? Geen enkel probleem! Wij zijn namelijk ook altijd nog op zoek naar gastgezinnen uit andere regio’s in Nederland. Bekijk onze pagina voor gastgezinnen.

Wil je meer informatie en je laten inspireren door ervaringen van ons High School Holland programma?
Ontvang het gratis magazine!

warit high school holland student in amsterdam

High School Holland

Via het High School Holland programma van Travel Active wordt u gastgezin voor één van de uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen. U draagt daarmee bij aan de unieke en 'once in a lifetime' ervaring die deze student in ons mooie Nederland op wil komen doen.

De uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen gaan naar een middelbare school en zijn doorgaans tussen de vijftien en achttien jaar oud. Zij komen voor een periode van minimaal twee tot maximaal tien maanden van over de hele wereld naar ons kikkerlandje toe.

Wij kijken graag met u naar de verschillende mogelijkheden wanneer u gastgezin wilt worden. 

Lees snel meer over ons programma op de High School Holland pagina. U kunt ook altijd contact opnemen met ons via highschoolholland@travelactive.org of door te bellen naar  +31 (0)20 737 2062.

high school holland studenten in amsterdam

Deel deze pagina