Infodagen Gratis magazine

Bent u een gezin uit Apeldoorn en vindt u het leuk om tijdelijk een internationale student een plekje in uw thuis te bieden? Dan kan Travel Active u daar alles over vertellen!

Gastgezin in Apeldoorn

Als internationale student in Apeldoorn of haar omgeving krijg je al het moois van de provincie Gelderland mee. Zo leert de student de gezellige stad Apeldoorn gemakkelijk kennen, is een uitstapje naar het bekende Paleis ’t Loo zo gemaakt, kan er heerlijk worden gewandeld in de Veluwse natuur en als deze omgeving helemaal is verkend, biedt de centrale ligging ook makkelijke bereikbaarheid naar andere delen van het land. Haal een uitwisselingsstudent in uw gezin en laat hem of haar kennismaken met al het moois in of om Apeldoorn en de rest van Gelderland!

Lijkt het u leuk om gastgezin te worden voor een uitwisselingsstudent, maar woont u in een andere stad dan Apeldoorn? Geen enkel probleem! Wij zijn namelijk ook altijd nog op zoek naar gastgezinnen uit andere regio’s in Nederland. Bekijk onze pagina voor gastgezinnen.

Wil je meer informatie en je laten inspireren door ervaringen van ons High School Holland programma?
Ontvang het gratis magazine!

high school holland studenten in apeldoorn

High School Holland

Via het High School Holland programma van Travel Active wordt u gastgezin voor één van de uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen. U draagt daarmee bij aan de unieke en 'once in a lifetime' ervaring die deze student in ons mooie Nederland op wil komen doen.

De uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen gaan naar een middelbare school en zijn doorgaans tussen de vijftien en achttien jaar oud. Zij komen voor een periode van minimaal twee tot maximaal tien maanden van over de hele wereld naar ons kikkerlandje toe.

Wij kijken graag met u naar de verschillende mogelijkheden wanneer u gastgezin wilt worden. 

Lees snel meer over ons programma op de High School Holland pagina. U kunt ook altijd contact opnemen met ons via highschoolholland@travelactive.org of door te bellen naar  +31 (0)20 737 2062.

high school holland apeldoorn

Deel deze pagina