Infodagen Gratis magazine

Bent u het Arnhems gezin die een buitenlandse student een ware Nederlandse ervaring wil bieden? Dan helpt Travel Active u graag verder!

Gastgezin in Arnhem

Arnhem, op zich al een culturele stad in een redelijk internationale omgeving, en met middelbare school het Arentheem College Thomas á Kempis als één van onze Travel Active Welcoming Schools, wordt deze regio alsmaar internationaler! Het Arentheem College Thomas á Kempis in Arnhem verwelkomt al meerdere jaren Travel Active's uitwisselingsstudenten wie het hier stuk voor stuk geweldig hebben gehad. Alles dat Arnhem en haar omgeving nog nodig hebben om een buitenlandse student alle ingrediënten voor een geweldige Nederlandse ervaring te bieden, is u als enthousiast gastgezin!

Daarnaast heeft Arnhem een buitenlandse student ook een hoop te bieden door bezienswaardigheden, parken, musea en sport uit de regio. Een keer naar het Oorlogsmuseum of naar voetbalclub Vitesse is voor een uitwisselingsstudent een bijzondere ervaring.

Bent u enthousiast over het in huis halen van een uitwisselingsstudent, maar woont u niet in Arnhem? Geen enkel probleem! Wij zijn namelijk ook altijd nog op zoek naar gastgezinnen uit andere regio’s in Nederland. Bekijk onze pagina voor gastgezinnen.

Wil je meer informatie en je laten inspireren door ervaringen van ons High School Holland programma?
Ontvang het gratis magazine!

high school holland studenten in arnhem

High School Holland

Via het High School Holland programma van Travel Active wordt u gastgezin voor één van de uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen. U draagt daarmee bij aan de unieke en 'once in a lifetime' ervaring die deze student in ons mooie Nederland op wil komen doen.

De uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen gaan naar een middelbare school en zijn doorgaans tussen de vijftien en achttien jaar oud. Zij komen voor een periode van minimaal twee tot maximaal tien maanden van over de hele wereld naar ons kikkerlandje toe.

Wij kijken graag met u naar de verschillende mogelijkheden wanneer u gastgezin wilt worden. 

Lees snel meer over ons programma op de High School Holland pagina. U kunt ook altijd contact opnemen met ons via highschoolholland@travelactive.org of door te bellen naar  +31 (0)20 737 2062.

cristina en laura in arnhem

Deel deze pagina